promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: elmosódhatnak a határok, de lehet jobban jársz, ha visszaszorítod a kalandokat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem árt odafigyelned, mert becsapós szituációk gördülhetnek eléd. Azt hiheted jó döntést hozol, de lehet csak a nap végén esik majd le, hogy mekkorát is hibáztál. Ne legyél túl lezser, és próbálj meg koncentrálni. Ha eddig győzelmi szériád volt nem ezzel kellene elrontani. Lássuk, hogy mit ígér mára a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha most van olyan kérdés, amiben nem tudsz tisztán látni, akkor az az anyagiak. Ezzel nem ártana néhány napot várnod, mielőtt komoly döntést hozol. Előfordulhat, hogy nincs birtokodban minden tudás és információ, ami segíteni tudna. Nem ártana a közeli barátaid véleményét is kikérned. Készülj fel minden eshetőségre, még arra is, hogy a hónap vége előtt összejön valami váratlan kiadás.   

Bika (április 21. - május 20.)

Óvatosnak kellene lenned, mert a jelenlegi bolygóállás rendesen összekuszálhatja az érzelmeidet. Lehet egy harmadik személy kavarhat bele a kapcsolatodba. Nincsenek komoly szándékai az irányodba. Ő akkor is feltűnhet, ha szingli vagy, így nem árt odafigyelned, nehogy összetört szívvel gyere ki a dologból. Legyél határozott!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon sok mindenben befolyásolhatnak az érzelmeid, pedig néhány kérdésben nem ártana objektívnek maradnod. Ne akarj lehorgonyozni egyik oldal véleményénél sem, mert mind a kettőben akadnak hibák bőven. Ki tudod hoznod a jót az emberekből, de ehhez megfelelően kell velük kommunikálnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem mindig szokott működni, de most hallgathatsz a megérzéseidre – sok mindenben jót fognak súgni. Érdemes vigyáznod, mert sokan el akarnak téríteni a célodtól. Lassítanod kell egy picit, ha hibák nélkül akarod átvészelni a napot. Ne feledd, a kapkodás jelenleg az ellenséged. Este végre kikapcsolhatod az agyad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mostanában sok új embert ismerhetnél meg, de nagyon elronthatod az első benyomással, amit nem veszel túl komolyan. Jobban kellene erre figyelned, mert hidd el, fontos dolog tud lenni. Romantikára vágynál, de ez eléggé elkerül. A legfontosabb, hogy ne gyere össze senkivel a közeli környezetedből, csak rosszul sülhet el.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most száz százalékosan ki tudod használni a képességeidet, és ezt érezned kell magadban. Ne fordíts energiát a felesleges dolgokra. Fel kell állítanod egy sorrendet. Lehet van olyan probléma, amire nem is kell időt szánnod, mert megoldódik magától is. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű események veszik kezdetét.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem vagy elég pontos, ami a munkád rovására mehet. Próbálj meg precízebb lenni, és ha lehet, most inkább duplán ellenőrizz mindent magad körül. A gondatlanságodból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek. Pozitív energiákat sugárzol, így alkalmas ez az időszak a randizásra. Fontos, hogy kicsit aktívabb legyen a társadalmi életed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lesz néhány gond körülötted, mivel csak később fogod tudatosítani magadban, hogy egy nagyon rossz döntést hoztál. Sajnos a hibádat nem fogod tudni korrigálni, szóval csak annyit tehetsz, hogy tanulsz belőle. Ezután minden rendben lesz. A bolygók állása stabillá tesz, így bele fogsz tudni vágni a komolyabb projektekbe.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy érzed az utóbbi időben nem tudod rendesen kipihenni magad. Lehet túl sokat vállalsz magadra. Jobb, ha feltöltődsz, és az aktív pihenés helyett inkább valami megnyugtatóbbal próbálkozol. Érzed magadban a kalandvágyat, de ezt lehet háttérbe kellene szorítanod. Ne is vegyél részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég sok dolog összegyűlt mostanában körülötted. Ha nem bírsz el egyedül velük, akkor bátran kérj segítséget a barátaidtól. Így tudsz a legkönnyebben átlendülni a nehézségeken. Érzékenyebb lehetsz ebben a periódusban, és könnyebben sértődhetsz meg. Figyelj oda, és próbálj meg nem magadra venni minden megjegyzést. Sokan csak motiválni akarnak, nem bántani.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Néhány helyzettel nem vagy kibékülve magad körül, és érzed is a levegőben, hogy ideje lenne változtatni. Kellő energia van benned, hogy ebbe bele tudj vágni. Minden lehetőséget ragadj meg, mert előfordulhat, hogy sokáig kell majd várnod a következőre. Muszáj lenne most már kikapcsolódnod is picit. El kell terelned a gondolataidat.

Halak (február 20. - március 20.)

Végre elégedettséget, és harmóniát vagy képes árasztani magadból. Ezt a környezeted is észreveszi majd, és komoly hatással lesz rájuk. Jelenleg mindenki szívesen fogja keresni a társaságodat. Lehet van is olyan ember, akivel a rengeteg gondod miatt már nagyon régen nem beszéltél. Mindenképpen keresd fel őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás