promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyinnak már jövő héten vége lehet? Állítólag meg akarják buktatni az orosz elnököt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin ellen azért nem lesz olyan könnyű fellépni.

Rengeteg szakértő szólalt már meg az orosz elnökkel kapcsolatban és a többség egy valamiben egyetért: Putyin egészen biztosan nem fogja feladni a háborút, bármilyen szankcióval is igyekeznek sarokba szorítani.

Az orosz elnök már a múltkor igyekezett őszintén szólni a népéhez, és felkészítette őket arra, hogy munkanélküliség és az infláció is emelkedni fog.

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint Putyin jelenleg szabályosan retteg attól, hogy kitörhet egy forradalom Oroszországban az elégedetlenkedők miatt.

Az ukrán hírszerzés ennél jóval messzebb ment. Ők úgy látják, hogy üzleti eliten belül kialakult egy befolyásos emberekből álló csoport, akiknek az az elsődleges célja, hogy valahogy megbuktassa Vlagyimir Putyint.

Persze az is lehet, hogy az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési részlege csak kicsit fel akarja kavarni az állóvizet Putyin körül, hogy beinduljon némi bizalmatlanság.

Annyi biztos, hogy a háború kitörése óta folyamatosan figyelnek az orosz elnök biztonságára.

Állítólag Puytinnak olyan alkalmazottja is van, akinek az a feladata, hogy a felszolgálás előtt az orosz elnök minden ételét megkóstolja.

Eddig is hatalmas volt a biztonság körülötte, és most még nagyobb. Ember, vagy csoport legyen a talpán, aki esetleg meg akarja őt buktatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás