promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet ez lesz az utolsó alkalmad arra a héten, hogy lezárj egy nagy problémát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik a hétvége, de nem szabad, hogy elveszítsd önmagad. Amiért harcoltál, azt tudatosan igyekezz is véghez vinni. Néhány csillagjegynek alacsonyabb lesz az energiaszintje, de ez nem jelenti azt, hogy rossz döntéseket fogsz hozni. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!  

Kos (március 21. - április 20.)

Kicsit le vagy lassulva, de mégis ígéretes tervek születhetnek a fejedben a jövőre nézve. Igyekezz kihasználni a jó pillanataidat, mert rengeteget segíthetnek. Közben figyelj oda, mert vannak olyan gondok, amik azonnali figyelmet igényelhetnek. Ezeket semmiképp se akard a szőnyeg alá söpörni. A találékonyságodat olykor blokkolhatják a bolygók, szóval még a megfelelő pillanatot is el kell kapnod, hogy szinkronba kerülj.

Bika (április 21. - május 20.)

A következő napokban a pénz körül járhat az agyad. A bolygók azt súgják, valami váratlan kiadás is felütheti a fejét. Nem ártana picit jobban odafigyelned a költekezéseidre, és spórolni. Meglátod, ezt később még meg fogod köszönni. Közben sok energiát fektethetsz felesleges dolgokba. Tanuld meg végre elengedni azokat a célokat, amiket sosem érhetsz el, és koncentrálj arra, ami megfogható.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A bolygók elég sok pozitív energiát sodornak feléd, csak hát ezeket ki is kell használnod. Szellemileg a topon lehetsz, és a gyors meglátásaiddal még másokat is ki tudsz húzni a bajból. Ne engedj el semmilyen információt a füled mellett, mert sosem tudhatod, melyik lesz hasznos a számodra. Ma olyan képességek bukkanhatnak elő nálad, amikről nem is tudtad, hogy a birtokodban vannak.

Rák (június 22. - július 22.)

Egy kényes szituációban viselkedhetsz türelmetlenül. Ez nem jó, mert feleslegesen szerzel magadnak így ellenségeket. Fogd vissza magad, bármiről is legyen szó. Most nem lesz kifizetődő ha nyílt vagy, nem érti meg a környezeted az őszinteséged. Csak az alapfeladatokra koncentrálj, és azokat csináld meg tökéletesen. Este nem ártana kimozdulnod a négy fal közül.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A jelenlegi bolygóállás kicsit pörgősebbé tesz. Ha felmegy benned a pumpa, akkor rögtön ki akarod tölteni valakin, lehet az barát vagy csak egy munkatárs. Mindenképpen figyelj oda, mert nagyon megsérthetsz így valakit. Az aktív kikapcsolódással tudod ezt a legjobban levezetni. Este talán ezt is kellene előnyben részesítened. Egy nyugodt séta még a fejedet is ki tudja szellőztetni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem tudsz döntést hozni egy fontos kérdésben, így elgondolkozol azon, hogy kikérd másoknak a véleményét. Ez jó dolog, viszont nagyobb kavart okozhat a fejedben. Egymásnak ellent mondó véleményekkel fogsz találkozni, és ez csak megzavar. Jobban járnál, ha egyedül tennél pontot az egésznek a végére.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A plusz munka és a negatív hírek is eléggé az agyadra tud menni. Ingerlékeny leszel, nem találod a nyugalmat. Lehet nehéz lesz, de pörögj fel, és a feladataidat tudd le minél előbb. Csak ezekre koncentrálj, hogy hamarabb szabadulhass a mókuskerékből. Ezután valami olyat kell csinálnod, ami tudod, hogy teljesen felszabadít.  

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás pozitívvá tesz, de hajlamos vagy túlzásokba esni. Ez sok mindenben előjöhet, de elsősorban túl tudsz gondolni dolgokat. Sok mindent raktározol magadban mostanában. Jobb lenne, ha inkább kiadnád magadból. Így nem csoda, hogy nem ért a környezeted. Ne költekezz olyan gondtalanul se, mert később nagyobb kiadást jeleznek a bolygók.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remek ütemtervet állítottál fel magadban. Szeretnéd, ha eszerint alakulna minden, de hát ez nem igazán sikerül. Az út jó, amin jársz, de még van mit gyakorolnod. Nem úgy jönnek be a számításaid ma sem, ahogy vártad, de egyáltalán ne keseredj el. Gondok mindig vannak, és nem szabad felfújnod semmit. Az estét szenteld a kedvenc hobbidnak, az nagyot jót fog tenni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon motivált vagy mostanában. Főleg azon ügyködsz, hogy meg tudd mindenben teremteni az egyensúlyt, és ez már hiányzik is neked. A pénzügyi helyzetedet sem érzed stabilnak, de a környezetedben is lehet egy kis békétlenség, ami nagyon ki tud borítani. A szerelmi életed is változóban van, de ne félj, mindenben meg fogod találni a helyed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hatalmasra nő a mai napon az igazságérzeted. Nem csak azt viseled nehezen, ha téged ér támadás, de azt is, ha bárki mást bántanak a te jelenlétedben. Az csak hősies, ha helyre teszed azokat, akik igazságtalanok másokkal, de azért próbáld meg ezt higgadtabban prezentálni. Nagyon áteshetsz a ló túloldalára, erre figyelj oda.

Halak (február 20. - március 20.)

A jelenlegi bolygóállás miatt teljesen pozitívan alakulhat minden körülötted. Talán az a legfontosabb, hogy kialudd magad. Feltöltődve nagyon hamar a nap végére tudsz érni, és a gondokon és úgy suhansz át, mintha nem is lettek volna. Szenvedélyes hangulatodban vagy, sugározhat belőled a jókedv, de jobb, ha senki sem bosszant fel ma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás