promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rögtön egy kegyetlenül peches széria jön a hosszú hétvége után?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy érzed fel tudtál töltődni a hosszú hétvégén? Akkor az már valamilyen szinten fél siker. Ne feledd, hogy a bolygóállás csak útmutatást ad, a döntéseket neked kell meghoznod. Bármikor át tudod változtatni a peches napot egy győztes nappá, csak legyél kitartó. Lássuk, hogy mire érdemes ma figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Fontos számodra a másokkal fenntartott kapcsolat. Akivel most nagyon jól kijöttél a hosszú hétvégén, azt ne hanyagold el, mert később is nagyon pozitív lökést adhat az életedben. A napot egy erős sikerélmény zárhatja majd, csak ne legyél lusta. A nap elején még elég nehezen fogsz magadhoz térni, de utána helyrebillen minden.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma elég könnyen ki tudnak hozni a sodrodból, főleg ha hátráltatnak. Legyél picit türelmesebb, és ne harapd le azonnal mindenkinek a fejét. Ne másokon vezesd le, ha esetleg nem tudtál rendesen feltöltődni a hosszú hétvégén. Semmi szükség rá, hogy nagyon megerőltesd magad ma, inkább csak hozd le a kötelező dolgokat a rutinoddal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A munka ma erősen kifoghat rajtad. Előfordulhat, hogy minden a szokásosnál több időt vesz igénybe. Sajnos te vagy az a csillagjegy, aki erősen benne tudott ragadni a hosszú hétvégében. Készülj fel lélekben, hogy ha nehezebb feladatok állnak előtted, akkor az nem fog annyira gördülékenyen menni. Nyugodtan kérj segítséget, mert van olyan a környezetedben, aki egy kis lökést tud adni neked.

Rák (június 22. - július 22.)

A tested és a lelked úgy tűnhet, hogy ma nincsen egyensúlyban. Lehet, hogy egy részed vágyik arra, hogy kiszakadjon, főleg akkor, ha ezt nem tudtad elérni a hosszú hétvégén. Egy picit sodródj az árral, és este igyekezz kikapcsolni az agyadat. Nagy szükséged van arra, hogy a fejedben minden a helyére kerüljön, különben roppant nehéz lesz a hét további része.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Rád bizony jó hatással volt a hosszú hétvége. Szabadítsd fel minél jobban a tudatodat. Csak úgy jár az agyad mindenen, és nagyon kreatív tudsz lenni, aminek már éppen ideje volt. Szívesen merülsz el elvontabb kérdésekben, de közben a józan eszed sem hagy cserben. A kihívásokra jelenleg gyors, és gyakorlatias megoldást tudsz találni. Este ráadásul jó híreket is kaphatsz, amik fel fognak villanyozni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem úgy haladtak a dolgok, ahogyan te akartad, és eléggé lelassultál az utóbbi napokban, azonban újra fel fogsz pörögni. A bágyadtságod eltűnik, és szívesen kísérletezel új megoldásokkal. Rá is fogsz tudni találni több probléma gyökerére, amiket már ideje lenne megoldanod. Az estét – ha teheted – próbáld meg társaságban tölteni, mert ismét remek lesz a hangulatod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Dúl benned a lelkesedés az élet bármilyen területén. Te is úgy érzed, hogy hiányzott már belőled ez a tűz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor újra szenvedélyessé és tüzessé válhat az egész. Viszont ha szingli vagy, akkor eléggé meg fog jönni a kedved a kezdeményezéshez. Ne riadj vissza semmitől, most a kudarc miatt sem szabad aggódnod, de azért ne hagyd, hogy becsapjanak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Feleslegesen töltöd az időt olyan álmokkal, amik nem visznek előre. Olyan dolgok ezek, amik eleve kudarcra vannak ítélve, de te egyáltalán nem veszed észre. Rugalmasabbnak kell lenned, és jobban beosztani az energiáidat és az idődet. A barátaid segítségedre lehetnek ebben. Üljetek le, és beszéljétek át az éppen körülötted lévő projekteket, főleg akkor, ha ez nem jött össze a hosszú hétvégén.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remekül telt a hosszú hétvége? Akkor ez a széria most folytatódni fog. Azt súgják a csillagok, hogy a hét egyik legjobb napja lehet számodra a mai. Nagyon magabiztos tudsz lenni, az önálló stílusoddal pedig bárkit le tudsz venni a lábáról. Mindenképpen magadat kell adnod. Könnyedén meg tudsz győzni mindenkit. Használd ki, ha valami üzletet akarsz nyélbe ütni. Este is pörögni fogsz, de azt már inkább aktív kikapcsolódással vezesd le.

Bak (december 22. - január 20.)

A jelenlegi bolygóállás felébresztheti benned a pozitív energiákat. Kellemesen, felszabadultan érezheted magadat még munka közben is. Harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz, és olyan kötődések alakulhatnak ki, amikre nem is számítasz. Talán új barátságok, vagy esetleg szerelem is. Mindenben jól tudod érvényesíteni az ötleteidet, szóval legyél merész.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem jellemző a csillagjegyedre, de bizony te is költhetsz haszontalan dolgokra. Ne hagyd, hogy valamilyen internetes reklám átverjen. A jelenlegi bolygóállás különben sem kedvez annyira a szerencsédnek. Ezért is kell két lábbal a földön lenned ma, és mindenben résen lenni. A rutinodra van szükség, hogy minden tökéletesen haladjon a hosszú hétvége után.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit lobbanékonyabb a természeted. Ügyelned kell arra, hogy senkivel se vessz össze a környezetedben. Te képes vagy rá, hogy elengedd a füled mellett a dolgokat, tedd most is ezt. Közben fel fog tűnni valaki az életedben, aki szépen megkavarhatja az agyadat, de egyáltalán nem bízhatsz benne. Ne hagyd elveszni a józan ítélőképességedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás