promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehetnek nehéz pillanataid ma, de ezeken is túl kell lendülnöd
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Engedd, hogy keresztül áramolhassanak a testeden az energiák, amiket a bolygók sugároznak feléd. Nem szabad elpazarolnod ennek a napnak egyik percét sem, csak haladj okosan a céljaid felé. Ha nem várt akadály gördül eléd, akkor ne félj segítséget kérni. Lássuk, hogy mit súgnak most a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Nem szokatlan nálad, hogy vágysz egy kis egyedüllétre, de ez most fokozottan igaz lehet. A munkában sem találod a helyed, ha csapatmunkára kerül a sor. Próbálj meg alkalmazkodni kicsit. Csendre lesz szükséged, hogy rendezni tud a gondolataidat és fel tudj töltődni. Most inkább otthoni programot válassz, még úgy is, hogy hamarosan kiszabadulhatsz a négy fal közül.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy fontos kérdést még mindig nem döntöttél el, így egyhelyben toporogsz. A környezeted is észre fogja venni, hogy nem nagyon akarsz előrehaladni. Ha ezt felhozzák, akkor ne vedd támadásnak, sőt, inkább kérd ki nyugodtan a véleményüket, ha átlátják a dolgot. Ne bizonytalankodj annyit, mert jó döntést fogsz hozni. Hosszú távon meg fogod látni, hogy így van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon elemedben érzed magad, és olykor nehezen tudod levezetni a felesleges energiáidat. A munkahelyeden pozitív változások jöhetnek, és ez a napod is simán fog lecsengeni. Mindenképpen gondolkozz el, mihez lenne kedved az este folyamán, és csak azzal foglalkozz. Ha így teszel, akkor duplán fel tudsz töltődni. A szerencse sem kerül el, szóval nyugodtan kockáztass.

Rák (június 22. - július 22.)

Most könnyen felszínre kerülhet, hogy igazságtalanul hibáztatsz másokat. Lassan ki fog derülni a tévedésed, de lehet annyira megmakacsoltad magad, hogy még ezután se fogod tisztán látni a dolgokat. Könnyen el is veszíthetsz valaki fontosat az életedből, ha nem figyelsz oda. Meg kell tanulnod bocsánatot kérni, és továbblépni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Alaposan meg kell tervezned a napodat, különben eléggé elcsúszhatsz a feladatokkal. Ha bonyodalmakba, vitákba ütközöl, akkor nyugodtan vállalhatod most a véleményed. Igazad van, de eleve jó meglátásaid is vannak. Pörgősen tudsz előrehaladni mindenben, szóval használd ki. A tempón olykor persze nem árt lassítanod – ne hajtsd túl magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jobban oda kell figyelned a körülötted zajló eseményekre. Úgy gondolhatod egy alaptalan pletyka jutott a füledbe, de mégis utána kellene járnod. A csillagok állása szerint egyáltalán nem baj, ha bizalmatlan vagy kicsit. Még olyan ember is titkolhat előled valamit, aki közel áll hozzád. Legyél résen minden tekintetben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki csodás napod lesz, ha tudsz figyelni mindenre. Persze nem kell megerőltetned magad, mert rutinszerűen mennek a dolgok. Nincsenek megoldhatatlannak tűnő kérdések, problémák körülötted, sőt, ég egy jó hírt is kaphatsz. Ez pozitívan befolyásolhatja a heted további részét. Megérdemled a boldogságot, hát élvezd is ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok bepótolni valód van, és a munkád sem vár meg. Lehet lazítottál kicsit, amit nem lett volna szabad. Ha nagyon elengeded a gyeplőt, akkor később a nyakadba szakadhat minden. Még nem késő utolérned magad, és akkor egy kiegyensúlyozott hétre számíthatsz. Közben persze úgy intézz mindent, hogy legyen időd magadra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Olyan pletyka juthat a füledbe, ami az egész napodat felboríthatja. Mielőtt elrontaná a kedved, utána kellene járnod, hogy igaz-e egyáltalán. Nem szabad, hogy mindenben az érzelmeid vezéreljenek. Láss kicsit a fejeddel, és ne csak a szíveddel. Nem szeretsz rideg lenni, de olykor erre van szükség, ezt neked is be kell látnod.

Bak (december 22. - január 20.)

Le kell győznöd minden belső félelmedet. Fura lehet, amikor te megijedsz az előrehaladástól, pedig abszolút nem kellene. A szokatlan dolgok szorongást idézhetnek elő, de rájössz, hogy téged a kiszámíthatatlan többnyire csak motiválni szokott. A váratlan impulzusokat jól tudod kezelni, ha előveszed a rutinodat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ne hagyd, hogy a jó dolgok elsuhanjanak melletted. Talán most a helyzet is úgy fog javulni, hogy sok mindent be fogsz tudni pótolni. Igyekezz kényeztetni magadat, még akkor is, ha sok a munka. Néhány dologban újra fel kellene építened magadat, és az azzal kezdődik, hogy megtalálod a belső nyugalmadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne vágj bele túl lazán ebbe a napba, mert akkor valami nagy ostobaságot követhetsz el. Az univerzum arra ösztönöz, hogy vállalj picivel több felelősséget. Ne rajtad legyen a nyomás, hanem te gyakorold azt másokra. Ha nagyon szorul a hurok valamivel kapcsolatban, akkor tudod jól, hogy van segítséged, csak ne felejtsd el kérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás