promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne félj felemelni a hangod, ha valami nem tetszik a környezetedben

Napi horoszkóp: ne félj felemelni a hangod, ha valami nem tetszik a környezetedben

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze ne a konfliktust keresd, csak igyekezz kiállni magadért. Most lehet néhány csillagjegynek fárasztó napja lesz, de ha kitartóak, akkor végül édes lesz a győzelem, és egy darabig nyugalomban hátradőlhetnek. Lássuk, hogy mit jelez számodra a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Döcögősen indulhat a napod, de minden a helyére fog kerülni. Legyél türelmes, mert ha felkapod feleslegesen a vizet valamin, akkor borulhat a kártyavár. Inkább megerősíteni kell az egészet, és nem újrakezdeni az építését. Lehet mostanában elhanyagoltad az álmaidat. Este teremts magadnak nyugodt környezetet, és engedd szabadon a fantáziádat.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit kezdesz befásulni. A rutin feladatok abszolút nem tudnak kielégíteni. Az is benne lehet a pakliban, hogy túl sokat vállaltál mostanában, emiatt pedig könnyen ki tudsz égni. Ha letudtad a mai feladataidat, akkor estére mindenképpen tervezz be valami szórakozást. Olyan dolgot válassz, ami fel tudja szabadítani a tudatodat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A két szemed mindig legyen a pályán, és ne kalandozz el. Olyan lehetőségeket kaphatsz tálcán kínálva, amiket kár lenne kihagyni. Nagyban segíthet ez abban, hogy fentebb tudj kapaszkodni a ranglétrán. Minden jel arra utal, hogy sikeres leszel, bármit is vállalsz be. Kell is már egy kis pozitív lökés a bolygóktól.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne ijedj meg attól, ha valamiért komolyabb erőfeszítéseket kell tenned, mert ez kifizetődhet. Gyors a gondolkodásod és megfontolt tudsz lenni, amivel lenyűgözhetsz másokat. Most nem szabad megbújnod a háttérben, és az is a jó, ha a figyelem középpontjába tudsz kerülni. Ez nagy lendületet adhat az önbizalmadnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kellemes vizeken evezhetsz, mert elkerülnek a problémák, de neked se szabad beleszaladnod a komolyabb gondokba. Ha úgy érzed tüzet kell oltani, akkor oltsd el minél hamarabb. Az elméd azonnal forogni kezd, amint valamilyen fennakadást tapasztal. A munkába is hatalmas energiával vetheted bele magadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nem szabad hallgatnod az álhírekre, mert rossz irányba terelhetik jelenleg a gondolkodásodat. Mindennek néz utána, és ne hagyd becsapni magadat. Most szárnyalhat a fantáziád, szóval igyekezz jól átgondolni a jövődet. Nagyon fontos, hogy ne kövesd el a régi hibákat, mert nagy pofonként érhetnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mindenben igyekezz a maximumot kihozni magadból, mert végre megkaphatod azt az elismerést, amire régóta vágysz. A sikerélményekre nagy szükséged lenne, mert ezek tudnak feltölteni igazán energiával. A pénzügyeid csak lassan kezdenek egyenesbe jönni. Egy nagyobb kiadást jeleznek a bolygók a jövőben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Eléggé kényelmetlen helyzetbe kerülhetsz, ha igazat adsz egy pletykának. Mindennek járj jól utána, mielőtt elkezded terjeszteni. Neked sem esne jól, ha valami butaság keringene rólad, aminek semmi alapja nincs. Ha sikerült háttérbe szorítanod az egyik rossz szokásodat, akkor ne ess újra kísértésbe. Legyél erős, és tarts ki az elképzelésed mellett.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jók a meglátásaid, de a körülötted lévő emberek ezt nem értékelhetik eléggé. Úgy néz ki, hogy most a saját utadat kell járnod. A közeli barátaidtól is megkaphatod a megbecsülést, szóval próbálj meg többet kommunikálni velük, mert ez jótékony hatással lehet rád. Az este folyamán végre feloldódhatsz, szóval kapcsold ki az agyad.

Bak (december 22. - január 20.)

Az univerzum az önfelfedezés útjára próbál terelni. Ma igazán fontos kérdéseket kellene feltenned magadnak. Az első az legyen, hogy vajon jó irányba haladsz-e az életben. Az se baj, ha este megpróbálsz meditálni kicsit, az sok mindenben segíthet. Igyekezz mindenben hallgatni a belő hangokra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Igazán intenzívvé válhatnak azok az energiák, amik az önfelfedezés felé sodornak. Ha változtál az utóbbi időben, akkor akadnak olyan részei a jellemednek, amiket ki kell ismerned, hogy megfelelően tudjanak működni. Igyekezz részt venni olyan feladatokban, amikhez úgy érzed nincs elég tehetséged. Mások segíteni fognak benne, neked pedig szükséged van az újdonságra.

Halak (február 20. - március 20.)

A gondolataid most el tudnak hajózni a komolyabb kérdések felé. Néha ezeket is meg kell beszélned a környezeteddel, szóval nyugodtan engedj utat neki. Olykor benned van, hogy aggódsz a jövőd miatt, de ha mindent jól megtervezel, akkor ez a feszültség el fog tűnni. Nagyon fontos, hogy stabil lábakon tudj állni, főleg pénzügyileg.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás