promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videó: Oroszországban is beindult a pánik a háború miatt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben sokan tüntetnek Vlagyimir Putyin ellen is, de őket elviszik a rendőrök.

Az orosz-ukrán háború miatt eddig több mint 62 ezer menekült érkezett hazánkba. A friss hírek szerint állítólag egy Ukrán delegáció Gomel városba indult Fehéroroszországba, hogy tárgyaljanak Oroszország képviselőivel.

A harcok közben tovább folytatódnak az ukrán és orosz katonák között. Orbán Viktor nem rég arról nyilatkozott, hogy a békére kell törekedni, és aki szerinte fegyvereket, katonákat küld Ukrajnába, az csak a háború folytatását segíti.

Közben a Magyar Honvédség is fontos közleményt adott ki, amire nem árt figyelni.

Putyin agressziójával sok orosz sem ért egyet. A Blikk úgy tudja, hogy eddig több mint 3 ezer embert vettek őrizetbe különböző városokban, akik a béke mellett tüntettek.

Oroszországban is feszült a hangulat a háború miatt, és nem rég előkerült erről egy döbbenetes videó is.

A felvétel a Moszkva melletti Khimkiben található Liga bevásárlóközpontban készült. Az emberek félnek, hogy el fog fogyni a pénz, és hatalmas sorokban álltak egy ATM előtt.

Az orosz jegybank igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy biztosítják a pénzügy stabilitást és a piacok is működni fognak. Az oroszok közben látják az egyre súlyosabb szankciókat az ország ellen, szóval nem bíznak annyira abban, hogy mit mond a jegybank, és aki teheti, az inkább kiveszi a pénzét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás