promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie támogatását nyújtja a bajba jutott ukránoknak
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie nem tétovázik cselekedni, azonnali segítséget ígér a menekülteknek.

Egyre többen fejezik ki ellenérzéseiket a csütörtökön hajnalban kirobbant orosz-ukrán háború kapcsán. Az egész világ a szemét most Ukrajnára figyeli, amióta Vlagyimir Putyin orosz elnök Oroszország teljes erejű támadását hirdette ki a napokban. A háború rengeteg borzalommal jár együtt: sebesültek, ártatlanok meggyilkolása, bombázások és iszonyatos félelem. 

​[[cikk1]]

A külföldi sztárok sorra együttérzésüket fejezik ki a kialakult helyzettel kapcsolatban, most pedig Angelina Jolie is beállt közéjük, aki nem csak szimpátiát mutat az ukránok felé, de támogatását is ígéri. A háromszoros Golden Globe- és Oscar-díjas amerikai színésznő a közösségi média felületén is felszólalt a kegyetlenség ellen. Őt is mélységesen megrázták a történtek. 

„Mint sokan közületek, én is imádkozom az ukrajnai emberekért. Az UNHCR-kollégáimmal együtt arra összpontosítok, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy biztosítsuk a lakóhelyüket elhagyni kényszerültek és a menekültek védelmét, illetve alapvető emberi jogait a régióban. Láttunk már jelentéseket az áldozatokról és az emberekről, akik elkezdték elhagyni otthonaikat, hogy biztonságra leljenek. Túl korai lenne tudni, mi fog történni, de ennek a pillanatnak a jelentőségét - Ukrajna népe és a nemzetközi jogállamiság szempontjából - nem lehet túlbecsülni”

- írta oldalán a világsztár.

[[kod1]]

​[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás