promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: valaki már most el akar gáncsolni? Ne engedd, hogy az utadba álljanak!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegy túlságosan visszafogott. A határozatlanságot most alaposan meg tudja büntetni néhány szituáció, na meg ember, akik nem éppen azért szurkolnak, hogy te célba érj. Még a balszerencsés fordulatok is képes vagy kikerülni, ha kellőképpen koncentrálsz. Lássuk, hogy mit jelez számodra a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai nap lehet próbára fog tenni egy nehezebb kihívással és döntéssel. Olyan dolog ez, amiben nem csak az eszedre, de a szívedre is hallgatnod kell. Pozitív a kisugárzásod elvileg meg fog maradni a héten, amit be is kellene vetned. Most aztán tényleg nem szabad, hogy a negatív gondolatok eluralkodjanak rajtad. Ne tervezz előre semmit, csak sodródj az árral.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon meghatóan tudsz másokról gondoskodni, ápolni a lelküket, amit a környezeted is észrevesz. Közben persze figyelj arra, hogy neked is szükséged van a boldogságra. Néha nem látod át tisztán a helyzetet, és rosszul választasz párt. Lehet ez ismét elő fog fordulni veled. A héten inkább a munkádra koncentrálj, valamint a saját dolgaidra.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Tőled nem megszokott módon a szerelem és a párkapcsolat állhat jelenleg az első helyen. Nem is baj, mert eléggé elhanyagoltad ezt az egészet magadban. Ha szingli vagy, akkor úgy érezheted, hogy hiába vágyakozol valaki után, és hogy az illető egyáltalán nem vonzódik hozzád. Kicsit érthetőbben kell kifejezned az érzéseidet – mindenki felé. Ez a munkádban is sokat segíthet.

Rák (június 22. - július 22.)

Most aztán tényleg nem szabad az egyszerű ügyeket túlbonyolítanod, mert csak az idődet pocsékolod az egésszel, ráadásul magadtól veszed el az esti pihenési időt. Kicsit egyszerűsítened kell a dolgokon: legyél gyors és határozott. Ha valamit így intézel, még nem biztos, hogy rossz lesz. A csípős megjegyzéseket most ne vedd magadra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Magaddal és másokkal szemben is túl nagy elvárásokat támasztasz mostanság. A hét elején még ideje lenne megpihenned, na meg másokat is pihenni hagynod. A lényeg, hogy ne pörögd túl magad. Hidd el vannak olyan dolgok, amik várhatnak. Gondold végig, hol tudsz egy picit ereszteni a gyeplőn, mert túl szorosan fogod. Próbálj meg lazábban viszonyulni az élethez.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kissé személyesebb hangulatban vagy, de nem jó dolog, ha kikotyogsz mindenkinek mindent. Azt főleg nem szabad most elvárnod, hogy mások is kövessék a hirtelen ötleteidet. Ha téged ez dob fel a küzdelmek után, akkor vágj bele nyugodtan egyedül is. Könnyen dühbe gurulhatsz, de muszáj leszel kompromisszumokat is kötni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás felerősíti az érzelmesebb oldalad. A gyengéd érzelmeket kimutathatod a párod felé, vagy feldobhatod a napját annak is, akihez vonzódsz, elég csak néhány bók is. A munkahelyeden nehezen tudsz magadra találni, mert te is tipikusan olyan vagy, akinek a pihenés után nem könnyű visszarázódni a hétköznapokba. Végezz könnyebb feladatokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kisebb súrlódások tehetik feszülté a hangulatot. Amiatt ne fájjon a fejed, hogy nincsen közös véleményed a környezeteddel, mert ez gyakran elő szokott fordulni, de az esetleges vitákat te tudod a legjobban megakadályozni most. Próbálj meg türelmes és empatikus lenni. Neked is szükséged lenne egy nyugodt folytatásra a feszültebb hétindítás után, felesleges civakodások nélkül.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon jót tud tenni a lelkednek a siker, szóval koncentrálj erre. Ha a munkádban a topon vagy, akkor megállíthatatlan leszel a hét további részében. Egy baráti kapcsolatod kerülhet a középpontba. Motoszkál a fejedben, hogy eltávolodtál valakitől, és nem igazán szerettél volna. Ha jobban magadba nézel rájössz, hogy te is hibás vagy, mivel elhanyagoltad az illetőt. Nemsokára lehetőséged lesz rá, hogy változtass ezen.

Bak (december 22. - január 20.)

Kalandos lélek vagy, szóval a munkádba és a hétköznapokba is igyekezz egy kis kalandot vinni. Ha nem tetszenek a sablonos megoldások, vagy már unalmasnak találod őket, akkor válts. Legyél nyitott, mert új emberekkel találkozhatsz, akik nagy hatással lehetnek az életedre. Habozás nélkül próbáld meghozni a szükséges döntéseket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sokat gondolkodsz a jövődön, ami jó dolog. A hét további részét is nyugodtan megtervezheted előre, mert ez rengeteget segíthet, főleg, mert nehezen tudsz visszalendülni a teendőkbe, főleg ha nehezebben indult a heted. Ha valamilyen negatív hatás ért, akkor az próbáld meg minél hamarabb elfelejteni. Mélyebb kommunikációra vagy képes, szóval ezt használd is.

Halak (február 20. - március 20.)

Sokat gondolkozhatsz a karriereden és a beruházásokon, de ne szaladj ennyire előre. Próbáld meg először az apróbb célokat összehozni, a többi ráér. Még úgy érezheted nem pihented ki magad teljesen, de ez inkább a front, vagy a február végi fáradtság műve. Szedd össze magad, mert ez egy jó nap az új utak felfedezéséhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás