promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szex horoszkóp: a csábítás a te pártodon fog állni a héten?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerelem és szex! Ez is két olyan dolog, amit befolyásolhat a bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Bár a szíved a jövőre koncentrál, de ha szingliként összejöhet a szórakozás egy idegennel, akkor azt nem fogod kihagyni. Hajlandó vagy minden lehetőséget megfontolni, ha intenzív kémiát érzel a levegőben. Így a pároddal akár új dolgokat is kipróbálhattok. A hét közepén lehet a legerősebb a kisugárzásod.

Bika (április 21. - május 20.)

Ez a hét remek alkalom lehet arra, hogy kitartóbban foglalkozz a szerelmi céljaiddal. Ha szingli vagy, most körvonalazni tudod, kire lenne szükséged. Az elméd olykor szomjazza a romantikát, szóval ha az életben ez nem jön össze, akkor jöhet egy ilyen műfajú film. Lehet jobb, ha nem a pároddal együtt nézed meg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha most nincs senkid, akkor mindenképpen szervezz valami programot a barátaiddal a hétvégén. Olyan emberbe futhatsz bele a csillagok szerint, aki alaposan fel fogja kelteni az érdeklődésedet. A kapcsolatodban fókuszálj az egyensúlyra – most olyan boldog pillanatok jöhetnek, amik eddig elkerültek.

Rák (június 22. - július 22.)

Neked rossz lapot osztanak a bolygók, ha kapcsolatod van. Feszültség és konfliktus alakulhat ki köztettek. Ha nem tudod kezelni, akkor lehet még a szex is elmarad a héten. Szingliként ne félj idegenekkel beszélgetni. Ha megtalálod a közös hangot valakivel, akkor megállíthatatlanul fog szárnyalni az önbizalmad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szingliként elkezdheted megtervezni a nagy romantikus visszatérésedet. Miért ne gondolhatnád végig egy buli előtt, hogy mivel akarod levenni a kiszemeltedet a lábáról. Trükköket bevetve még egy forró éjszakád is lehet. Most sok pozitív dolgot vonzhatsz be az életedbe.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Túlságosan a munkádra koncentrálhatsz, és így a romantika háttérbe fog szorulni. Pedig a párod lehet igényelne egy kis extra kényeztetést. Egyedülállóként muszáj vagy keresni az új lehetőségeket, mert ez is kell, hogy ki tudj zökkenni a szürke hétköznapokból. Egy forró csók az éjszakában? Nos, az tényleg be tudna indítani.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Némi dráma jöhet a szerelmi életedbe. Igazából ettől nem kell megijedned, mert lehet ez fogja feldobni a kapcsolatodat. A bájod új embereket vonzhat be a héten. Ha teljesen le tudod venni őket a lábukról, akkor még azt is eldöntheted, hogy barátságot, vagy esetleg szerelemet akarsz ebből az egészből.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egyedülállóként nem aggódod túl a dolgokat és ez nagyon jó taktika. Még kicsit odébb van, hogy megérkezzen az igazi, szóval legyél türelmes. Ha kapcsolatban vagy akkor viszont ideje új vizekre merészkednetek az ágyban. Próbálj ki valamit, ami vonz, de még nem merted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem túl izgalmas pont jön az életedben, ha romantikáról van szó. Ez a február téged nem igazán tud beindítani, akkor meg főleg, ha a Valentin-napod se sikerült túl jól. A közösségi médiában vagy társkeresőn nagyobb esélyed van találni valakit szingliként mint a való világban.

Bak (december 22. - január 20.)

Észre kell venned a romantikus jeleket, amikor a sors feléd sugározza őket. Ha nem figyelsz, akkor szingliként elmehet melletted egy olyan valaki, akivel nagyon jól érezhetnéd magadat. Az önbizalmad most is lendületet kaphat. Ez abban is segíthet, hogy könnyebben le tudd venni a párodat a lábáról.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha most kezdesz dolgozni romantikus céljaidon, akkor hamar odakerülhetsz, ahova szeretnél. Ez megfelelő időszak átgondolni azt is, ha esetleg rossz kapcsolatban vagy. Lehetne jobb is? Ez csak rajtad múlik. A hétvége a kiszámíthatatlanságról szól. Egy olyan kalandba keveredhetsz, mint még soha.

Halak (február 20. - március 20.)

Már a hét elején úgy érezheted magadat, mint akiért rajong mindenki. Igyekezz ragyogni, hogy le tudd venni a lábukról az embereket. Ha nem vagy boldog, akkor elkezdheted a változásokat az életedben. Ha változtatsz kicsit a külsődön az a szexuális energiáidra is remekül fog hatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás