promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyalázatosan elbántak Kulcsár Edinával a kommentelők: „Mennyire álszent minden irományod!”
Borítókép:  Story / YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori szépségkirálynőnek nem minden követője tud megbocsátani.

Kulcsár Edina talán maga sem gondolta, micsoda indulatokat vált ki az emberekből azzal, hogy a közelmúltban kilépett a – szerinte rosszul működő – házasságából Szabó András Csutival, és szinte ugyanazzal a lendülettel a rapper G.w.M mellett kötött ki.

„Igyekszünk békét teremteni magunk körül, mindent kizárni, és megélni a szerelmünk első heteit, viszont még mindig forrnak körülöttünk az indulatok. Most már azt mondom: meg lehet szokni a bántást. Lassan az lenne a furcsa, ha nem arra ébrednék, hogy bődületes hülyeségeket írnak rólam”

– posztolta alig két hete a szépségkirálynő, ám az indulatok a reményeivel ellentétben egyelőre nem csillapodnak körülöttük. Bármit is írjon ki az Instagram-oldalára, biztos lehet benne, hogy gyalázkodó kommentek áradata fogja kísérni.

Legutóbb például elgondolkodtató sorokat osztott meg a követőivel arról, milyen útmutatók alapján próbálja élni az életét. Edina ezekben elsősorban a megbékélést emelte ki, illetve azt, hogy nem lenne szabad mások élete felett ítélkeznünk. A legvehemensebb hozzászólók azonban nem így gondolják.

„Jaj, kérlek, te inkább ne akarj útmutatót szolgáltatni az élethez. A hatalmas bölcsességeddel, aki egy gyerek szintjén vagy. Tényleg érdekelne ettől függetlenül a lexikális tudásod. Hány diplomával rendelkezel mégis? Vagy csak szimplán a testedből sikerült eddig megélned? Micsoda példa vagy mindenki számára, ostoba, olcsó nő”

– írta egy hölgy kommentelő, igazán elvetve a sulykot. Szerencsére jócskán akadtak olyanok is, akik megvédték a kétgyermekes anyukát, hiszen átérzik, hogy aligha élhet meg könnyű napokat mostanában.

„Te milyen szinten vagy, ha egy számodra idegen embernek akarod megmondani, hogy mit csináljon? Borzalmasan ízléstelen, neveletlen dolog másokat azért bántani, hogy miként élik a SAJÁT életüket!”

– szólt Edina mellett egy másik hölgy. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, mert az utána következő hozzászóló sem bánt kesztyűs kézzel az egykori szépségkirálynővel:

„Mennyire álszent minden irományod. Te kéred számon a meg se osztott negatív kommenteket, mikor te éled az interneten az életed… Anno nem voltál senki, míg a korona rád nem került, aztán lettél valaki, és ki kellett dobni a csávót. Vállalkozásokat akartál, hogy dolgozni se kelljen, ahhoz kellett Csuti, mert neki van hozzá végzettsége meg esze”

– fordult már-már szidalmazásba egy újabb komment. Ennyi eltérő vélemény közt szinte lehetetlen igazságot tenni, úgyhogy a betámadott személyek tényleg csak abban bízhatnak, hogy egyszer elülnek a váratlanul kitört botrány hullámai.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás