promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a mai napon még nem szabad hátradőlnöd – ne menekülj el a felelősség elől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akkor sem szabad pánikba esned, ha esetleg nagy változások történnek körülötted mostanában. Gondold végig, hogy mik azok a problémák, amiket hétvége előtt mindenképpen szeretnél magad mögött tudni. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma alaposan próbára tehetik a béketűrésedet. Valaki túllőhet a célon és tapintatlan kérdésekkel ostromolhat, de egy hozzád közelálló személy is olyan dolgot vághat a fejedhez, ami miatt teljesen kiakadsz. A türelmedről vagy híres, de most komoly dühöt válthat ez ki belőled. Határozottan kell reagálnod, és felvállalni a konfliktust, de vigyázz, ne mondj olyat, amit utólag megbánhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Olykor túlságosan lelkiismeretes vagy, és mindig a legtökéletesebb eredményre törekszel. Ez egy nagyon jó tulajdonság, de sokszor a kisebb dolgokra is annyi időt szentelsz, hogy nem jutsz fontosabb dolgoknak a végére, ráadásul az energiáidat is pazarolod. Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet, és ne feledd, hogy nem kell mindennek száz százalékosan tökéletesnek lennie.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Bármibe is kezdesz, állandóan megzavarhatnak. Meg kell tanulnod, hogyan zárd ki az embereket magad körül, hogy ne zökkentsenek ki. Emiatt ingerülté válhatsz, és feszült lehetsz. Szívósnak és kitartónak kell lenned, hogy ne vegye el semmi a kedvedet az eltervezett céltól. Az estéd igazán üdítő lesz, ha túllendülsz a nap nehézségein.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet túlságosan kritikusan viszonyulsz a párodhoz mostanában, ami konfliktusokhoz vezethet. Muszáj leszel vele leülni beszélgetni, különben elharapódzhat a helyzet. A környezetedben is óvatosabban kell bánnod a szavakkal, mert sokakat megsérthetsz. Ha párkeresésben vagy, akkor ebben most nem kedvez neked a szerencse, azonban ne legyél türelmetlen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Találd meg a közös hangot a környezeteddel, és kapcsolódj ki velük. Sokkal jobban fogod így érezni magad, mintha elvonulnál. Engedd, hogy természetes és könnyű legyen minden. Ne feszülj rá a dolgokra, még akkor sem, ha esetleg nem sikerül valami. Fontos átalakuláson mehet át a személyiséged a hétvégén, és hála égnek pozitív irányba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Minden nem egy új kezdet, egy új esély lehet. Ez most igaz a közelgő hétvégére is. Mindenképpen takarítsd ki a fejedből a negatív dolgokat ebben a pár napban, és próbálj meg úgy nekilendülni a jövő hétnek, mint aki az egész világot meghódíthatja. Mindenképpen el kellene engedned azokat a dolgokat, amiken nem tudsz változtatni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Legszívesebben sok mindent elkerülnél ma, és nagyon az ágyból sincs kedved kikelni. Pedig ha aktivizálod magad, akkor elég sok boldogság érhet. Ne zárkózz el semmitől, de ami ennél is fontosabb: ne kritizálj senkit. Szokásod azt hinni, hogy a te megoldásaid a jók, de tudod, hogy ez nincs mindig így. Köss kompromisszumokat, és minden rendben lesz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Változásokon mész át, amit a közelgő hétvégén tisztázhatnál magadban. Mindig új forgatókönyveket akarsz keresni az életedhez, amikor még sok mindent nem fejeztél be. Jövő héten eljuthatsz kritikus döntésekhez, szóval most mindenképpen töltődj fel. Ne akarj semmi komoly projektbe belevágni, csak sodródj az árral.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Feltámadhatnak a fizikai energiáid, amit igyekezz kihasználni. Bár az időjárás nem lesz éppen a legmegfelelőbb, de egy kis séta beleférhet. Otthon igyekezz olyan elfoglaltságot találni, amivel aktivizálod is magad picit. A hétvégén próbálj meg változtatni valamin. Most a bolygóállás kedvez annak, hogy el tudd engedni az egyik rossz szokásodat.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet, hogy nem feltétlenül helyesled a körülötted lévő emberek döntéseit, de pont ezek a napok azok, amikor nem kellene ezzel foglalkoznod. Próbálj kizárni mindent a fejedből, ami kicsit is kellemetlen. Ne érezd úgy, hogy most bármiben leckét kellene adnod a többieknek, mert nem érted az életmódjukat. Csak magaddal foglalkozz!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Találd meg a nyugalmadat. Ha ez sikerül, akkor számos kérdésre is megtalálhatod a választ. Észre fogod venni, hogy néhány megoldás az orrod előtt volt, csak hát a stressz miatt teljesen másképp működött az agyad. Nem szabad alábecsülnöd a képességeidet. Álmodj nagyot a közelgő hétvégén, és igyekezz később megvalósítani.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai nap konfliktusokkal teli lehet, ha nem vigyázol eléggé. Próbáld meg elkerülni a kellemetlen helyzeteket, és az éles nyelvű embereket. Ha vannak feladataid, akkor azokat még próbáld meg ma elvégezni. Ne temetkezz bele teljesen a gondokba, mert akkor kimaradsz azokból a dolgokból, amikre igazán vágysz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás