promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brooke Shields 56 évesen melltartó nélkül fotózkodott, és a feneke is elképesztő! – videó
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő megidézte egy négy évtizeddel ezelőtti reklámfotózását.

A színésznő Brooke Shields számára nem idegen a divat világa, hiszen már 15 évesen farmerreklámban pózolt. A kék lagúna mozisikerét akkor a Calvin Klein próbálta meglovagolni, most pedig – négy évtized elteltével – az amerikai Jordache márka idézte fel az akkori időket.

Fotó: Profimedia

A hajdani szexikon 56 évesen is elképesztően néz ki, a farmer észveszejtően formássá teszi a fenekét. Brooke ráadásul toplessben vállalta a fotózkodást, felül csak a karjaival takarja magát, és ettől még nyilvánvalóbbá válik, mennyire bombaformában van.

1980-ban, mindössze 15 évesen egy félig kigombolt inget is magára rántott, de a reklám így sem kerülhette el a botrányt. Már akkor is rossz szemmel nézték, ha egy kiskorút ennyire tüzes fotókon szerepeltettek, ráadásul a következő szöveget biggyesztették a plakátra:

„Tudni akarod, mi van köztem és a Calvinem között? Semmi!”

A mostani képeket a sztárfotós Cass Bird készítette, és igazán szenzációsra sikeredtek. A középkorú színésznő úgy pózol, vonaglik a farmerben és pólóban, mintha meg sem érezné az idő múlását.

Brooke megtiszteltetésnek vette a Jordache felkérését, hogy így, idősebben is rá gondoltak a márka reklámozásánál. Állítólag a képekbe nem nyúltak bele, vagyis tényleg ilyen a színésznő teste, ami egyszerre letaglózó és hihetetlen.

„Izgatottak voltunk, hogy Brooke Shields-szel dolgozhattunk együtt. Láthattuk felnőni, fiatal lányból egy elképesztő nővé, anyává és vállalkozóvá válni. Mindeközben hiteles tudott maradni, és inspiráló a többi nő számára”

– emelték ki a reklámozott márka közleményében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás