promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: semmiképpen se veszítsd el a fejedet ezen a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A konfliktusok felerősödhetnek ezen a hétvégén, és bizony a legtöbb csillagjegynek ezekből nem ártana kimaradni. A nyugalmat és a feltöltődést keresd, úgy, hogy mellette ne kelljen vitákba bonyolódnod. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A jelenlegi bolygóállás miatt hála égnek könnyen el tudod simítani a gondjaidat és a problémáidat. Használd is ki, ne legyél lusta halogatni a megoldást, mert később még több dolog szakadhat a nyakadba, amikkel már nem fogsz elbírni. Ha szingli vagy, akkor megismerkedhetsz valakivel, aki nem csak fizikailag, de szellemileg is vonzani fog. Lehet nem ártana szétnézni egy társkeresőn, vagy kimozdulni?

Bika (április 21. - május 20.)

Muszáj leszel visszavenni a tempóból. Lentebb kell adnod olykor az elvárásaidból, mert ismét azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen. Pihenni úgy is tudsz, ha nincsen minden száz százalékosan a helyén. A stressz az őrületbe tud kergetni, így kerüld el messziről ezeket a szituációkat. Izgalmas eszmecserékbe bonyolódhatsz, szóval kommunikálj sokat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezen tudsz fókuszálni a feladataidra és a figyelmed állandóan elkalandozik. Lehet valami nyomaszt is legbelül, amit nem akarsz megbeszélni. Pedig jobb lenne kiadnod magadból. Ha békülni szeretnél, akkor most a te oldaladon fog pattogni a labda. Egy kis fizikai aktivitás beindíthat, és összeszedettebbé tehet.

Rák (június 22. - július 22.)

Bár a jelenleg vannak még otthon is feladataid, de azért próbálj meg kimozdulni. Egy séta üdítően fel tud tölteni. Ha megtalálod a szétszórt pozitív energiákat, akkor jövő héten minden a siker és a jó szerencse irányába fog fordulni. Ne félj, ha felborulnak a terveid, mert mindenhez kiválóan fogsz tudni alkalmazkodni, és tetszeni is fog a változatosság.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma nagyon jókedvűen vágsz bele a napba, és a toleráns is vagy mindenkivel. Ha akadt valamilyen nézeteltérésed, akkor azt meg is tudod beszélni az illetővel. Ki tudsz térni a veszekedések elől, és meg is tudod oldani a konfliktusokat. Ha ilyen tudsz maradni egész nap, akkor az estéd is felszabadult lehet. Mindenképpen kapcsolódj ki a pároddal, vagy a családoddal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ne hagyd, hogy a környezeted állandóan a negatív dolgokkal jöjjön. Mindenki fásult picit, csak a rosszabb hírek kerülnek előtérbe, pedig vannak pozitív dolgok is körülöttetek. Valahogy meg kellene próbálni ezeket előtérbe helyezni. Te most főleg optimista vagy a jövővel kapcsolatban, szóval előre tudod mozdítani ezt. Tekintheted ezt szórakoztató feladatnak is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás felerősíti a komoly eszmecserék, és a szellemi fejlődés iránti vágyadat. Az a legjobb, ha a szabadidődben kulturális hobbik felé veszed az irányt, mert ezzel töltődhetsz fel igazán. Lehet ez egy jó film, könyv, de akár egy album, amit már nagyon régóta meg akarsz hallgatni. Az egész vágyat ébreszthet benned afelé, hogy új célokat tűzz ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sokat dolgoztál mostanában, de a kemény munkád meg fog térülni. Ez feltölthet optimizmussal, valamint reménnyel a következő hétre. Az előrehaladásod végre öröm, és nem valami nyűg lesz. A változások szele közeledik, szóval mindenképpen készülj fel mindenre. Otthon tudsz igazán feltöltődni, szóval ha van rá lehetősége, ne mozdulj ki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon sok feladat és felelősség nyomja a válladat. Itt az ideje, hogy nemet mondj a jelentéktelen dolgokra, főleg az olyan projektre, amik nem vezetnek sehova. Az álmodozás jó, de ha már eltereli a figyelmedet a valódi célokról, az nem. Néha muszáj egy kis pihenőt tartanod, különben bele fog fájdulni a fejed az egészbe.

Bak (december 22. - január 20.)

Engedd el magad, de azért mindenképpen húzd meg a határokat. Egy kis másnaposság persze nem a világ vége, de csak óvatosan. Az igazán fel tud pezsdíteni, ha kommunikálsz a barátiddal. Az a legjobb, ha nem komoly dolgokról van szó, csak csevegtek, vagy éppen pletykálkodtok. Ha most rendesen kikapcsolódsz, akkor jól indulhat a következő hét.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az energiáid nincsenek a megfelelő helyre összpontosítva, és kicsit szétszórt lehetsz. Meglehetősen feszült, és ingerlékeny vagy ma. Mindenképpen el kell kerülnöd a vitákat, ahol olyat mondhatsz ki, amit később megbánsz. A hobbiddal azonban le tudod foglalni magad, így próbálj csak arra koncentrálni. Teremtsd meg a békét magad körül.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé fogékony az agyad, szóval a lustálkodás mellett igyekezz picit a kreatív dolgokkal is foglalkozni. Olyan energiákat tudsz felszabadítani magadban, amin még te is meg fogsz lepődni. A társaság középpontja lehetsz, mivel sziporkázik a humorod. Vigyázz, mert a kritikus éned is előkerülhet – ne bánts meg senkit feleslegesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás