promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő Annabellája ledobta a ruháit, eddig kellett rá várni – videó
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A párkereső reality nagy vesztese egyre aktívabb és merészebb a közösségi médiában.

Lovas Annabella hosszú ideig tuti befutónak tűnt A Nagy Ő legutóbbi magyarországi műsorában, de aztán Szalai Laura lecsapta a kezéről a kajakos Tóth Dávidot. A sors furcsa fintora, hogy a realityben összejött álompár két hónap után szakított, miközben Annabella és Laura nagyon jó barátnők lettek.

Aktív szereplői a közösségi médiának is, már volt közös live is, illetve egyre több mindent mutatnak meg magukból a lányok. Előbb Laura szexizett bugyiban és topban, ezért tehát Annabella sem maradhatott sokáig adósunk.

A 29 éves marketingasszisztens a legfrissebb videójában fekete nadrágba és zöld felsőbe bújt, aztán ezeket gyorsan le is dobálta magáról. Sajnos, utána már nem jelent meg ismét a kamera előtt, de el tudjuk képzelni a látványt…

Akinek ez a hír nagyon clickbait-es volt, azt Annabella további fotóival vigasztaljuk, amelyeken a formás combja és mellei is kivillannak. Az egyik posztja szerint a nővérével és az unokahúgaival volt reggelizni – ezek szerint még nem talált rá az igazi Nagy Ő, de alighanem hamarosan ennek is elérkezik az ideje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás