promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar nők ezrei rajonganak ezért a csodagépért, amivel könnyen lehet sokat fogyni
Borítókép:  Pexels
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Imádják a nők az új edzőgépet.

A fogyás, illetve a különböző edzésformák mindig is érdekelték az embereket, legfőképpen a női társadalmat. A bevált recept azonban aligha változott a sok-sok csodaszer mellett.

A lényeg: mozgás+étkezés = siker.

Viszont nem mindegy, hogy az edzést milyen hatékonyan végezzük, az pedig pláne nem, hogy mi is lesz a már oly sokszor elképzelt beachbody-val.

Ebben segít egy új gép, ami pillanatok alatt lett a hölgyek kedvence; nem véletlenül. A Body Space Vaku Therm egy innovatív fitneszgép, amely hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez, valamint segít az eredményes fogyás elérésében. A gép elképesztő hatékonysága az egyszerűségében rejlik. Az infra és a vákuum együttes hatásával megszűnik a cellulit, javul az állóképesség és a közérzet, emellett az izmok is fejlődnek, miközben csak úgy olvadnak le rólunk a kilók.

A Body Space alakformáló fitneszgép hozzájárul az eredményes fogyókúra eléréséhez. Az infrafény az egész testben végbemenő izzadást eredményez, így hatékonyabb a szervezetre mért terhelés. Az infrafény pozitívan hat az emberi bőrre, és hatással van a kollagéntermelődésre.Egy edzéshez pedig mindössze elég 30 perc, ami alatt akár 900kcal is elégethető.

Csodagép ide vagy oda, nem szabad fittyet hánynunk az egészséges táplálkozásra, tartós eredményt csak helyes étkezéssel érhetünk el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás