promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: sokaknak pozitív fordulat jöhet az életében
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valljuk be, ez néhány csillagjegyre már igazán ráférne. Persze ne felejtsd el, hogy a sors csak lehetőségeket teremt előtted, ha nem tudod őket kihasználni, az már a te hibád. Mindenképen érdemes nyitott szemmel járni. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A háttérbe szorított érzelmeid nagy hirtelen elkezdhetnek felszínre törni. Nehéz megmondani, ezek milyen hatással lesznek rád, viszont arra figyelned kell, hogy ne befolyásolják a feladataidat. Néhány emlék alapból is lényegtelennek tűnhet a jelenlegi életed szempontjából, szóval feleslegesen ne tépj fel sebeket. Az életed finoman változik, ne gyorsíts most rajta.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma úgy fognak jönni az ötletek, hogy gyakorlatilag felrobbanhat az elméd, persze pozitív értelemben. Kipihentnek kell lenned, hogy ezeket használni, valamint rendszerezni tudd. A felismeréseid gyorsak lesznek, és olyan dolgok is megvilágosodhatnak, amiket régen még nem értettél meg igazán. Használd a jegyzetfüzeted, és írd le a legtöbb dolgot, amit csak tudsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Pletykák juthatnak a füledbe, és igazán meg kell szűrnöd, hogy ezekből mik a számodra lényeges információk. Az elkövetkező napokban nem is kellene nagyon másokra figyelned, inkább csak saját magadra. Gondolkodj el, hogy mely igényeid nincsenek már régóta kielégítve. Néha lehetsz önző, mert neked is ki kell kapcsolnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon jól megy ma neked, ha kényes és váratlan helyzeteket kell kezelni. Kicsit furának fogod érezni, de te is tudod, hogy ez nagyon is remek dolog. Jól forog az agyad, szóval ne engedd, hogy bármilyen probléma az utadba álljon. Egy kis kreativitás, és már meg is oldottad őket. Most ne engedd, hogy az érzéseid befolyásoljanak, a szabályok és a logika vezéreljen, ha döntéseket hozol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Figyelj oda, hogy vonzó legyél, és belül is éleszd fel a legjobb oldalad. A bolygók szerint hamarosan feltűnhet a potenciális partner, aki igazán illik hozzád. Akkor se kellene neki hátat fordítanod, ha már van valakid, mivel egy mély barátság is kialakulhat az egészből. Közben igyekezz felszabadítani magad, mert fásult vagy az utóbbi időben. Persze ez kicsit betudható az időjárásnak is.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Úgy érzed a magánéleted teljesen rendben van, de mégis feszültség lehet a lelkedben. Elfojtasz egy olyan régi sérelmet, amit még mindig nem tudtál kiadni magadból. Próbáld megtalálni az okot, és utána ne hagyd elburjánzani, hanem szüntesd meg. Néha ezekre is figyelned kell, hogy minden tökéletes legyen körülötted. Egy baráti beszélgetés is sokat segíthet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha nincs valami legbelül, ami nyomaszt, akkor remek hangulatod lehet. Szívesen vagy emberek közt, és értékes információkra is szert tehetsz a társaságban. Most azokat is le tudod venni a lábukról teljesen, akik vonzódnak hozzád. Hamarosan új kihívások jönnek, szóval élvezd ki ezeket a pillanatokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma hatalmas lehetőségek találhatnak rád. Nem szabad haboznod, és élned kell velük. Ha így teszel, akkor minden egyenesbe kerülhet körülötted. Legyél nagyon figyelmes, és semmit se szalassz el, észre fogod venni az árulkodó jeleket magad körül. Vigyázz, mert valaki pletykát kezd terjeszteni rólad, de nem szabad vele foglalkoznod, így simul el a leghamarabb a dolog.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy közeli barátod vagy rokonod kereshet meg. Ne utasítsd vissza, ha segítségre van szüksége, mert végül te is jól fogsz járni a dologgal később, és a lelkiismereted is tiszta lesz. A nagyvonalúságod kifizetődő lesz a jövőben, ne aggódj. Szükséged lenne egy kis pihenésre, feltöltődésre, az estét próbáld meg csak magadra áldozni.

Bak (december 22. - január 20.)

Keményen dolgozol, hogy minden célodat el tudd érni. Nem ártana már egy kis jövedelemnövekedés, de a jelenlegi helyzetben erre még várnod kell picit. Senki sincs könnyű helyzetben, szóval te se legyél türelmetlen. Nehezen tudsz ellazulni, pedig valahogy ki kell magadból adnod a stresszt és a feszültséget, ami eléggé felhalmozódott benned.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A bolygók egy kis szerencsét jósolnak, ami igazán rád férne. Úgy érzed olykor, hogy egy helyben toporogsz. Már az is sokat segíthet, ha apró dolgokkal feldobod a napodat, mert ezek megadhatják a kellő motivációt a kellemetlenebb feladatokhoz. Viszont ne seperj semmit se a szőnyeg alá, az nagyon rossz megoldás.

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány tevékenységben kapkodhatsz, ami nem túl jó. Lelkileg sem vagy teljesen a toppon. Olykor meg kell várni, hogy néhány seb teljesen begyógyuljon. Ez nem a gyengeség jele, csak vannak dolgok, amiknek idő kell. Add meg magadnak, és ne siettess semmit. A mély beszélgetések jelenleg sokat segíthetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás