promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a szétszórtságod most a vesztedet okozhatja
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nem koncentrálsz eléggé, akkor nem csak ez a nap mehet a szemétbe, hanem lehet az egész heted. Ne feledd, hogy ilyenkor kell megalapozni minden dolognak, hogy később gördülékenyen tudj haladni. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a jelenlegi bolygóállás! Még az is lehet, hogy hátradőlhetsz.

Kos (március 21. - április 20.)

Érzelmi hullámvasutat jeleznek a bolygók. Eléggé zavarosak lehetnek az érzelmeid az elkövetkező időben. Hirtelen, ráadásul apróságok miatt gerjedhetsz haragra, és nagyon nehezen tudsz megnyugodni. Pedig nem fog ártani, mert a környezeted hosszú időre a szívére veheti a dolgot. Igyekezz megfékezni magadat, mert olyan dolgokat vághatsz mások fejéhez, amit nehéz lesz jóvá tenni.

Bika (április 21. - május 20.)

Rendkívül sokirányú tevékenységbe fogsz hamarosan belevágni, vagy folytatni azt. Fontos dologról van szó, így próbálj összpontosítani a feladatra, és ne hagyd szétszóródni a figyelmed. Ha ügyes vagy, hamarabb a végére érhetsz, mint gondolnád. Utána úgy fogod érezni, hogy minden teher lekerült a válladról, és fellélegezhetsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sajnos nehezebben tudod összeszedni magadat reggelente. A változó időjárás is megkavarhatott picit, pedig muszáj leszel kialudni magad, különben egyre nehezebben fogod tudni elvégezni a rutin feladatokat is. Ez nem jellemző rád, de nem szabad, hogy felidegesítsen a dolog. Próbálj meg ma hamarabb nyugovóra térni.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet elfeledkeztél valamiről, ami nagyon fontos lehet. Próbáld meg összeszedni a gondolataidat, és magadat is. A szétszórtságod súlyos visszaesést okozhat a teljesítményedben. Nagy lehet rajtad a teher mostanában, viszont nem szabad összeomlanod. Próbáld meg mindenben a megoldást keresni. Most a közeli barátaid a segítségedre lehetnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon úgy néz ki az üzletben veszteség érhet, de ugyanez a helyzet a családi kasszánál is, ha nincs ilyen érdekeltséged. Fel kell készülnöd egy váratlan veszteségre, vagy kiadásra. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, akkor félre kell tenned a büszkeséged, és segítséget kérni valakitől. Ha ezt megoldottad utána teljesen fel fogsz lélegezni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A naponta apránként elvégzett munka végre meg fogja hozni a gyümölcsét. Élvezni fogod, hogy látszik a szorgalmadnak az eredménye, és ezt ki is kell élvezned. Költekezésben kicsit elszaladhat veled a ló. Ne dőlj be semmilyen akciónak, mert olyan dolgot fogsz vásárolni, amire alapból semmi szükséged nincs. Ezek az akciók az interneten most amúgy is mindig megtalálnak.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kissé feszült lehetsz ezen a napon, amit nem szabad kivetítened a környezetedre. Érzékenyebb is vagy a kelleténél, és lehet valaki akaratlanul meg fog sérteni. Ne vedd ezt most komolyan, máskor csak szimplán nevetnél rajta egyet. Ne gyűjts semmilyen sérelmet magadban, és próbáld meg kikapcsolni az agyadat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon elég erősen szükséged lesz a rutinodra. Próbáld meg használni a már korábban bevált ötleteidet, így elkerülhetnek a kudarcok. Közben így is rengeteget fejlődhetsz, mivel mostanában napról napra erősebb leszel fejben. Vesd bele magadat a teendők sűrűjébe, és igyekezz tenni a jövődért.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ismét bosszantó szituációkba keveredhetsz, amiket a helyén kell kezelned. Összevitatkozhatsz egy közeli ismerősöddel, de akár a szomszéddal is. Próbáld meg kerülni a konfliktusokat, amiket nem is szabad komolyan venned, mivel félreértéseken alapszanak.  Este érezd jól magadat a bőrödben, és hódolj annak a hobbinak, amit imádsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Általában szeretsz a figyelem középpontjába kerülni, de ez most eléggé visszaszorulhat, és nem is baj. Vonulj kicsit vissza a reflektorfényből, és irányíts a háttérből. Így még fokozottan úgy alakulhatnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. A legtöbb ember, akinek nagyobb teret adsz, mind a kezedre fog játszani. Ezt igyekezz kihasználni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A munkád ma a szokásosnál nagyobb összpontosítást és koncentrációt igényelhet. Próbálj meg kisebb szüneteket tartatni, és így elkerülheted a hibákat. Elég ha olykor hátradőlsz, lehunyod a szemed, és csak pillanatokra kikapcsolod az agyad. A nap végére elégedettnek kell érezned magadat azért, amit elértél.

Halak (február 20. - március 20.)

Romantikus hangulatba kerülsz, és jóval érzékenyebb lehetsz a kelleténél. Ha a munkáddal akarsz haladni ez nem túl jó. Próbáld meg ezt félretenni, amíg a feladataidra kell koncentrálnod. Sok minden frusztrálhat, amit nem ártana helyretenned magadban. Beszélgess a pároddal, vagy a barátaiddal este, és ha teheted, önts ki nekik a szívedet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás