promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda keveredés! A Nagy Ő Laurája végül csak összejött Dáviddal – fotó
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Dávid ugyan két hónap után szakított a fekete szépséggel, de a lány nem maradt sokáig egyedül.

Viharosra sikeredett A Nagy Ő legutóbbi magyarországi évada a TV2-n. A párkereső reality-ben kisebbfajta botrányt okozott, hogy a műsorfolyam közepén két új lányt is bedobtak a villába, ráadásul közülük az egyik el is nyerte a kajakos Tóth Dávid szívét.

Szalai Laura azóta elárulta, hogy a románc nem tartott sokáig, lényegében már a nyár végén szakított a tévé nyilvánossága előtt megismert kedvesével. A fekete hajú szépség ezután a munkába temetkezett, és annak kapcsán következett be az újabb váratlan fordulat az életében.

Az értékesítőként dolgozó lány szeptemberben váltott munkahelyet, ahol rögtön fellobbant valami szikra közte és az új főnöke között. Igaz, előbb összevesztek, de aztán szimpatikussá váltak egymás számára, december elején pedig az első randiig is eljutottak.

Feljebbvalója (akit a biztos keveredés kedvéért szintén Dávidnak hívnak, mint a Nagy Ő-t) vacsorázni hívta Laurát, és azóta sülve-főve együtt vannak. A lány előbb egy élő Instagram-bejelentkezésben beszélt hosszabban újdonsült párjáról, majd egy újabb Insta-posztban le is leplezte őt a követői előtt.

„Bemutatom Nektek a páromat, Dávidot, akinek az arcát már oly sokan szerettétek volna látni! Még szerencse, hogy én mindennap láthatom…”

– áradozott Laura, aki fülig szerelmesnek tűnik a sármos férfihoz bújva. A lány egyébként néha Cintiával és Szandival is szokott találkozni a régi villalakók közül, de a legjobb viszonyt a korábbi nagy vetélytárssal, Annabellával ápolja, akivel szinte mindennap összefut, vagy legalább telefonál neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás