promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy brit fickó bemutatta új barátnőjét a nagymamájának: Erzsébet királynőnek
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Peter Phillips nem számít nemesnek, de azért áldását kellett kérnie a kapcsolatára.

A 44 éves Peter Phillips viszonylag keveset szerepel a magyarországi hírekben, pedig ő is a brit királyi család tagja. Erzsébet egyetlen lányának, Anna hercegnőnek a fia, aki bankárként civil foglalkozással rendelkezik.

A jóképű férfi a királynő és a néhai Fülöp herceg legidősebb unokája, aki csak azért nem rendelkezik brit nemesi címmel, mivel édesapja, Mark Phillips százados maga sem volt kékvérű. Peter Phillips jelenleg a 14. helyet foglalja el az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében, tehát óriási családi tragédiáknak kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy ő ülhessen Erzsébet után a trónra.

A Jaguar és Williams Forma–1-es versenycsapatoknál is megfordult királyi sarj 2008-ban nősült meg, de tavaly nyáron elvált – elsősorban a felesége szorgalmazására. A férfit sokkolta a váratlan döntés, ám mostanra összeszedte magát, és megismerkedett valakivel, akit valószínűleg hosszú távon el tud képzelni maga mellett.

Erre utal, hogy Peter Phillips a közelmúltban egy windsori eseményen magának Erzsébetnek is bemutatta új barátnőjét. A 40 éves Lindsay Wallace alighanem rettentően izgulhatott a nagy pillanat előtt, bár erre aligha lehetett oka, hiszen új barátját a királynő kedvenc unokájának tartják.

Bár Őfelsége mostanában sokat gyengélkedik, biztató hír, hogy részt tudott venni az említett családi rendezvényen. A sajtó még arról is hírt kapott, hogyan zajlott le a fantasztikus találkozás:

„Nagyon meleg hangú ismerkedés történt, a királynő egyértelműen elégedett volt amiatt, hogy találkozhatott valakivel, aki Petert olyan boldoggá teszi”

– említette meg egy forrás. A kissé hivatalosnak tűnő megjegyzés burkoltan arra is utal, hogy Lindsay-t befogadták a királyi családba, vagyis nem lesz kifogása senkinek az ellen, ha a barátja egyszer oltár elé vezeti.

A mutatós szőkeség egyébként maga is kétgyermekes anyuka, akárcsak Peter Phillips, és valójában már nagyon régóta ismerik egymást. Ugyanabba a puccos Gordonstoun iskolába jártak Skóciában, ahol 40 ezer fontba (vagyis 17 millió forintba) kerül egy tanév.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás