Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Csollány is megnyeri ezt a csatát” - Zacher Gábor megnyugtatta az egész országot

„Csollány is megnyeri ezt a csatát” - Zacher Gábor megnyugtatta az egész országot

Élet

„Csollány is megnyeri ezt a csatát” - Zacher Gábor megnyugtatta az egész országot

Élet

Baranyecz János 09:39

Új információk érkeztek a koronavírus miatt kórházban lévő Csollány Szilveszter állapotáról.

Olimpiai aranyérmes sportolónk, Csollány Szilveszter még november elején kapta el a koronavírust, majd december 3-án annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett szállítani őt. A családja eddig nagyon keveset árult el az állapotáról, de az kiderült, hogy lélegeztetőgépen van, és állítólag a megbetegedése előtt egydózisú Janssen vakcinát kapott – már 50 napja van az intenzíven az olimpikon.

Most friss információk szivárogtak ki Csollány Szilveszterről, amik szerint változatlan az állapota, ami bizonyos szempontból nagyon jó hír, hiszen bizalomra ad okot, hogy még ennyi idő után sem lett rosszabbul a kórházban.

„Ez egy hosszan tartó kezelés, és nagyban függ a sikere attól, hogy ki milyen állapotban került a kórházba. Nem mindegy, hogy egy idős, több betegséggel küzdő, vagy egy jó egészségi állapotban, és kiváló kondícióban lévő egykori élsportoló kerül ebbe a helyzetbe. Csollány ugyan már hosszú ideje harcol, de annak örülni lehet, hogy a szervezete még nem adta fel. Tudunk olyanokról, akik három hónap mélyaltatás után is felépültek, ezért bízhatunk abban, hogy Csollány is megnyeri ezt a csatát”

mondta Zacher Gábor, a hatvani kórház főorvosa.

Az egész ország Csollány Szilveszterért aggódik, így jó eséllyel mindenkit egy kicsit megnyugtatott ez a hír, és Zacher Gábor szavai – még annak ellenére is, hogy mindig valami jobbra számít az ember, közben pedig felháborító álhírek terjednek az interneten az állapotáról.

Borítókép: Profimedia