promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szőke ingatlanügynök bomba testének senki sem tud ellenállni, már a harmadik férj kerül a hálójába
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christinát nem érdeklik a kritikák, hogy túl gyorsan cserélgeti a férfiakat.

Az ingatlanok megvételével, felújításával is újraeladásával foglalkozó Christina Haack életébe a magyar nézők is rendszeres betekintést nyerhetnek a HGTV csatornán futó műsorai révén. Az elképesztően csinos háromgyerekes anyukával csak egy bibi van: immár a harmadik férje elfogyasztására készül.

A 38 éves amerikai szőkeség reményei szerint persze a mostani lesz az utolsó, de aki egyszer belekóstol a folytonos párkeresés izgalmába, az nagyon nehezen tud leállni vele. A legújabb kiszemelt a szintén ingatlanügynök Josh Hall, akivel már el is jegyezték egymást. A férfi ugyanolyan optimista lehet, mint újdonsült menyasszonya, hiszen nemrég a végtelenség szimbólumát tetováltatta az ujjára.

Christina azt sem bánja, hogy egyre hangosabbak a kritikák, miszerint túl gyorsan és túl hamar váltogatja a férjeket. Bizonyos pletykák szerint a pár a mexikói vakációján már csendben egybe is kelt, de erre nemsokára úgyis fény derül.

A mindenkit megbabonázó ingatlanos és médiaceleb 2018-ig Tarek El Moussa felesége volt (az exférjnek szintén van saját műsora a HGTV-n), aztán három évre az Autókereskedők című műsorból ismert Ant Anstead mellett kötelezte el magát. Három gyermeke ettől a két apától született.

Christina és legújabb(?) férje a tengerparton ölelgették egymást, ekkor lehetett alaposabban megfigyelni őket. A csodás testű nő világos, kétrészes fürdőruhát és hatalmas napszemüveget viselt, és szemmel láthatólag jól érezte magát agyontetovált párja társaságában.

„Az igaz szerelem ritka, de keresd meg. A félelem uralkodni próbál rajtad, de te nézz vele szembe. Az idő értékes, bánj vele okosan. Az élet ott kezdődik, ahol túllépsz a komfortzónádon. Soha ne érd be kevesebbel, mint amit megérdemelsz. Csak egy életed van, ne vesztegess el belőle egyetlen pillanatot sem”

– fogalmazott költőien és titokzatos az egyik posztjában Josh, talán a titkos házasságkötés hátterére is utalva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás