promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rossz irányba mehet el a hétkezdés, ha félsz az ismeretlentől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegynek kellene kicsivel többet kockáztatnia, mert akkor már a hét elején beindulhat a nyerő széria. Persze azért nem árt odafigyelni, nehogy elbízd magad. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás a számodra!

Kos (március 21. - április 20.)

Te lassan indulsz be, de úgy néz ki, hogy egy pörgősebb napra számíthatsz. Ha megtaláltad magadat, akkor rengeteg információt tudsz befogadni, és nagyon is jól kommunikálsz. Persze a pletykákat mindenképpen kerüld el - inkább állj arrébb, ha belemegy valaki, vagy állítsd le, hogy te erre nem vagy kíváncsi. Ma szívesen gondoskodsz másokról - később vissza fogod kapni, ha tényleg foglalkozol velük.

Bika (április 21. - május 20.)

Sok érzésed felszínre kerülhet a héten, amit mások lehet nehezen fognak megérteni. Megfelelően ki kell választanod azt az embert, akivel ezekről beszélgetni tudsz. Utána minden könnyebb lesz, és elkezdhetsz visszatérni saját magadhoz. Fontos, hogy rájöjj arra, mik azok a dolgok, amik elbizonytalanítanak. Ha megtaláltad akkor kezdhetsz új fejezetet ebben az évben.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ismét nagyon oda kell figyelned magadra, mert tapintatlanul és türelmetlenül viselkedhetsz. Nem kellene most ellened fordítanod a környezetedet, mert később a segítségükre lehet szükséged. Az ingadozó hangulatod főleg a párodra vetítheted ki. Próbálj meg türelmesebb lenni vele. Olyan dolgokra is felkaphatod a vizet, amit máskor elnézel neki.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem árt összeszedned magad, mert a bolygók azt súgják, elég sok nehézséged akadhat ezen a héten. Ha fel vagy töltődve, akkor elő tudod hozni a küzdő énedet. Sok szeretetett és odaadást kaphatsz, amit később nem ártana viszonoznod. Nehezen tudod kifejezni az érzéseidet, és ez baj lehet. Jobban meg kellene nyílnod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók most nagyon felerősítik a kreativitásodat. Igyekszel a tudásod legjavát nyújtani, hogy megszilárdítsd a helyed, és a riválisaid közt bizonyíts. Bár akadnak problémák, de össze tudod szedni az erődet, hogy legyőzd ezeket. Nem szabad, hogy bármilyen akadály visszavessen. Sose szegje kedvedet egy minimális kudarc, csak próbálj meg mindig előre tekinteni.  

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A mai napon nyugodtan követheted az ösztöneidet, még akkor is, ha többnyire mindig az eszedre hallgatsz. A szemed lát, a füled hall, de most meg tudod érezni, mi van a dolgok mögött. Használd ezt a képességedet, és akkor rengeteg titokra rájöhetsz, ami még később hasznodra lehet. Este be kell pótolnod a pihenést, hogy ha ez a hétvégén nem sikerült, különben végig szürke leszel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hajlamos vagy minden ügynek nagy feneket keríteni, pedig semmi szükség nem lenne rá. Oda fogsz megint jutni, hogy túl fogod bonyolítani a dolgokat. Ez energiát és időt vesz el, pedig könnyedén tudnál előre haladni, ha nem állsz le minden aprósággal foglalkozni. Azt főleg ne próbáld megmagyarázni, mit miért csinálsz, csak csináld. A hidegvér most fontos lesz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha nehezen tudtál pihenni a hétvégén, akkor egy erős lassulást tapasztalhatsz a heted elejében. Meg kell találnod azt az energiahullámot, amit vissza tud terelni a helyes útra. Ha végeztél a munkáddal, akkor lehet nem ártana egy kis testmozgás, persze olyan, ami nem megterhelő. Ez nem csak arra jó, hogy kellemen felszabaduljon benned minden, hanem arra is, hogy kitisztítsd az elméd.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nagy túlpörgetted magadat mostanában, akkor ideje lenne visszavenni belőle. Nagyon ki fogsz merülni, ami a munkádra, vagy a céljaidra is hatással lehet. Az érzelmeidet amúgy is negatív töltés járja át. Könnyen megsértődhetsz, vagy eshetsz depresszióba. Most saját magad meglelése az első, és akkor leszel igazán boldog, ha előre tudsz haladni.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem szabad félned az előtted álló változásoktól. Most azt hiheted, hogy nem tudsz kompromisszumokat kötni, pedig nagyobb az alkalmazkodóképességed, mint bárki másnak a környezetedben. Változás nélkül egy üres stagnálás fog elkezdődni az életedben. Elégedetlen leszel, és nagyon sok minden unalmassá fog válni. Ne engedj neki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szakmailag nagyot léphetsz előre, és az ötleteidet a kollégáid is díjazni fogják. Jobb, ha nem tartasz magadban semmit, mert el fognak veszni a pozitív meglátásaid. Ügyesen tudsz jelenleg szervezni, és rengeteg időt tudsz spórolni. Viszont kutakodj picit magadban, mert pár dologról megfeledkezhettél. Ezek segíthetnek abban, hogy napról napra jobb ember legyél.

Halak (február 20. - március 20.)

A bolygók most hatalmas energiákat tudnak felszabadítani benned. Ez növeli a mentális képességeidet, és segíthet, hogy több feladatot is be tudj fejezni egyszerre. Ha hamarabb tudsz végezni, mint a többiek, akkor próbálj besegíteni a környezetednek. Ha nem vagy önző, ezt később kamatostul vissza fogod kapni. Hidd el, ez még jól jöhet a héten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás