promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: inkább menj biztosra, és ne most akard felfedezni az ismeretlent
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány csillagjegy felesleges kockázatokat vállalhat be, aminek nem most van itt az ideje. A kerülőutakra csak akkor lépj rá, ha mindenben nyeregben érzed magad, és már tényleg unatkozol. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Egy nap … szeretnék lenni! Amikor még gyerek voltál akkor mit tettél a három pont helyére? Gondold végig, hogy honnan indultál, és hova jutottál. A túlzott negatív energiák arra utalhatnak, hogy elégedetlen vagy valamivel. Ha nem olyan az életed, mint amilyet szeretnél, akkor változtass rajta, ha kell, akkor akár drasztikusan. Még év eleje van, szóval bármi megtörténhet.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma erősen kézben tudod tartani mindennek az irányítását, viszont az idővel akadnak problémáid. Valahogy jobban kellene beosztanod, mert nem jut mindenre. Főleg a pihenéssel állhatsz rosszul. Lehet be kellene vezetned, hogy minden nap csinálsz egy idővonalat, de már az is jó, ha felírod, mik a teendőid. Ezen legyen rajta a pihenés is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma nem ártana egy kis időt szánnod arra, hogy felmérd az egészségi állapotodat. Eleget pihensz, megfelelő ételeket, vitaminokat fogyasztasz? Mi a helyzet a mozgással? Lehet picit ebben is ellustultál, pedig nem ártana megerőltetned magadat. Már egy kis torna is rengeteget tud segíteni, és az energiáid is jobban felszabadulnának.

Rák (június 22. - július 22.)

Szereted elengedni magadat, ha a pénzügyekről van szó, de épp itt lenne az ideje, hogy leszokj erről. Soha nem késő megtanulni, hogy miképp tudnál jobban spórolni. Az időskori megtakarítás fiatalon elég szürreálisnak tűnhet, pedig csak érett és magabiztos gondolat. Pörgesd végig a fejedben a céljaidat, és egyeztesd össze őket a pénzügyi helyzeteddel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma előtörhet belőled a versenyszellem. Ha esetleg mindenben első akarsz lenni, az csak jó, mert elég hamar pontot fogsz tudni tenni ennek a napnak a végére. A hét második felében szánj időt néhány dolog átgondolására, amik segíthetik a jövőbeli céljaidat. Ki akartál lenni? Most közel állsz ehhez az életedben? Ha nem, akkor így is rendben van minden?

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelszó most az a csillagjegyed számára, hogy higgy magadban. Nem szabad megtorpannod, még akkor sem, ha valamilyen ismeretlen kihívás kerül eléd. Ha úgy van, vannak remek kapcsolataid, és kérj tőlük segítséget. Jó esély van arra, hogy segítő kezet, vagy vigaszt kapsz valakitől, aki idősebb nálad, és törődik veled.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabad elengedned az álmaidat. Semmihez sem lehet túl késő, ezt te is nagyon jól tudod. Lehet a hét második felében pont ezek a különleges álmok fognak az előtérbe kerülni. Alapból valamilyen igazán nagyszerű tevékenységre vágysz, és benned van, hogy a saját helyzetedet, és a környezeted is szeretnéd jobbá tenni. Vágj bele!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Próbálj ma magadra koncentrálni, és vedd figyelembe azt is, hogy mire van szüksége a testednek, valamint a lelkednek. Lehet nem ártana, ha kicsit az egészségesebb táplálkozás felé fordulnál. Próbáld meg elhagyni a káros szenvedélyeket, vagy legalábbis visszaszorítani őket. Már kis apró változtatásokkal is jót tehetsz magadnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sokat járhat valaki a fejedben, aki nagyon közel áll hozzád. Ez a személy valószínűleg befolyásolja gondolkodásod, cselekedeted és érzésedet, a múltban és most is. Vajon ez jó, vagy éppen rossz dolog a számodra? Előre visz, vagy éppen hátráltat? Szánj időt arra, hogy megértsd a jeleket, és segíts magadnak kielemezni ezt a kapcsolatot.

Bak (december 22. - január 20.)

A hét második felében jelentősen fel tudod fedezni magad, és már a mai napon ráállíthatod erre az agyadat. Hogyan öltözködsz, hogyan beszélsz, milyen emberekkel töltöd az idődet, hol és mire költöd a pénzed – apróságok ezek, de mégis fontosak egy ember életében. Igyekezz végigzongorázni ezeken, és kigondolni, hogy min szeretnél változtatni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rosszul haladhatnak a dolgok, és még valami olyasmivel is megvádolhatnak, amit nem te tettél. Higgadtan mosd ki magad, ha ilyenre kerül sor. Amúgy is a kimért éned lehet a napodnak a megmentője. Ha kapkodni kezdesz, az nem jelent semmi jót. A hét második felében szorosan ragaszkodj ahhoz, amiben hiszel, és ne engedj belőle.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma olykor túl óvatosnak is érezheted magad, de nincsen ezzel semmi baj. Sok esetben elfelejtesz vigyázni, és akkor olyan dolgok szakadnak a nyakadba, amiket elég nehezen tudsz megoldani. Koncentrálj, főleg akkor, ha esetleg valamilyen új dologba vágsz bele. Az óvatosságod kifizetődő lesz, igaz ez a kapcsolatokra is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás