promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: az egész hónap is múlhat azon, hogyan folytatod most a heted
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A bolygóállás néha akadályokat gördít eléd, vagy segít a szerencsével, de a döntéseket mindig te hozod meg. Legyél bölcs és körültekintő így a hét közepén, így elkerülheted a buktatókat. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Megint kezd kinyílni a tudatod, és vonzódsz az új ismeretek iránt. Most különösen éles a kíváncsiságod, amit mindenképpen ki kell elégítened. Próbáld olyan valamiben továbbfejleszteni magadat, ami később megkönnyítheti a munkádat. Az új érdeklődés miatt új barátok is feltűnhetnek, akik képesek lesznek motiválni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon jók ma a megérzéseid, csak nehezen tudod a saját malmodra hajtani a vizet. Valahogy muszáj leszel eredményesebben kommunikálni. A mai napon a türelmed sincsen a toppon, szóval csak óvatosan. Tartsd a kezedben a dolgok alakulását, és ne engedd, hogy mások belerondítsanak a napodba. Ne hagyd, hogy apróságok miatt forrjon fel az agyvized.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hamarosan egy nagy kő eshet le a szívedről. Úgy néz ki felfújsz egy problémát, ami miatt felesleges stresszbe hajszolod magadat. Ne félj, nemsokára érkezik a megoldás, de ezért neked is tenned kell. Párkapcsolat terén muszáj leszel egy picit szenvedélyesebb lenni. Nehezebben tudod az utóbbi időben kimutatni az érzéseidet.

Rák (június 22. - július 22.)

Újabban nem érzed magadban az erőt. Lehet le kell magadban zárnod néhány traumát, hogy ismét önmagad legyél. Szükség van mindenben az éles meglátásaidra, valamint a határozottságodra. Olykor csak rajtad múlik, hogy nem tőr ki káosz a közeli környezetedben. Tartsd kézben a dolgokat, de közben ne felejtsd el jól érezni magadat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érzelmileg egy elég erős hullámzás uralhatja a napodat, ha nem találsz belőle kiutat. A szenvedélyed nagy, de lehet ezeket rossz helyre összpontosítod. Igyekezz elérni, hogy a munkádba is jusson belőle, különben nem fogsz egyről a kettőre jutni. A kreatív megoldások nagyon befolyásolhatnak mindent, de ezzel nem lesz problémád. Este igyekezz feltöltődni!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A csillagok segítenek, hogy gyorsan végezz a munkáddal, de eléggé ki vagy merülve. Ha nem töltődsz fel, akkor nagyon sok rossz döntést hozhatsz. Ne hagyd befolyásolni magad mások által. Kövesd az álmaid, és használd ki az összes kreativitásod. Jelenleg jobb ötleteket fog hozni, mint gondolnád. Este jobb, ha inkább a magányos feltöltődést választod, az tud a legjobban kikapcsolni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Készülj fel, mert ez a korszak innentől többször lángba boríthatja a szíved. Örülj neki, mert ha türelmes vagy, kiválaszthatod magad mellé, hogy ki legyen az igazi. A meglévő kapcsolatodra sajnos veszélyt jelenthet egy harmadik személy. Gondold végig, bele akarsz-e menni egy újabb kihívásba, vagy kevesebb izgalomra vágysz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok csapás sújthat a mai napon, de tudnod kell, hogy ez nem a te hibád. Remekül fogsz hozzáállni, és próbálod megtalálni a megoldást. Minden ötletedet remekül tudod hasznosítani, szóval ne vess el semmit. Ne ugorj bele semmilyen kihívásba, mert az csak rosszul sülhet el, legyen az befektetés, vagy baráti jótanács.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Több érdekes eseményt is tartogathat a mai nap, ha engedsz neki, és keresed a kihívásokat. Rengeteg energia van benned, és a kisebb kilengések sem tudnak kihozni a sodrodból. Új embereket ismerhetsz meg, akik nagy változásokat hozhatnak az életedbe. Legyél nyitott ma, és megtörténhet a csoda.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon nagyvonalú, és adakozó voltál az elmúlt időben, ha a barátaidról van szó. Lehet vissza kellened fogni a kiadásaidat, és a lelki megnyilvánulásaidat. Nem sokan értik meg, mit képviselsz valójában, és rájuk kár időt pazarolni. Jobban jársz, ha saját magaddal törődsz. A célok elérésében biztosan ne fogd vissza magad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Amit elterveztél, lehet nem is annyira merész, mint amibe belegondoltál. Legyél bátor, és próbáld megvalósítani. Előre mozdulhat a szerelmi életed, mert romantikus hangulatban vagy. Kedvezően alakulhatnak a dolgok, ha párkapcsolatról van szó. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik előre viszik a gondolkodásodat.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma képes vagy mások problémájával azonosulni, és reagálni is tudsz rájuk. Ez azt is jelenti, hogy rengeteg gondot tudsz megoldani, és közben a saját gondjaidra is megoldást fogsz találni. Könnyedén meg tudod nyugtatni egy barátod, akinek látod, hogy kezd félre menni az élete. Meríts ebből te is, mert sok jóra bukkanhatsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás