promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez szíven üt: Damu Roland titokban jegyben járt, menyasszonyával esküvőre készültek
Borítókép:  YouTube / ATV Magyarország (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Monogramos tetoválással erősítették meg kapcsolatukat, a színész végre tényleg nyugodtabb életre vágyhatott.

Halála előtt találta meg a szerelmet Damu Roland, titokban az esküvőjére készült – írta meg a Blikk. Mindezt Tóth Zita, a színész unokatestvére árulta el a lapnak, tehát a legszűkebb családon kívül aligha tudhatott róla más.

A december legvégén elhunyt Damu Roland 2012 és 2016 között már volt házas, Edinától azonban meglehetősen rossz viszonyban vált el. A tragikus sorsú színésznek egyébként három nőtől két fia és egy lánya született.

Leghíresebb párja Vajna (akkor még Palácsik) Tímea volt, akivel 2008-tól éveken keresztül együtt élt. A kapcsolat elsősorban a rendszeres bántalmazások miatt bomlott fel, amiért Damu Rolandot 2011-ben első fokon 6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték (példás magaviselete miatt végül 2 év és 3 hónap után szabadult).

Unokatestvére szerint Damu Roland néhány hónappal a halála előtt ismét megtalálta a szerelmet. A titokzatos hölggyel még közös, szívecske formájú tetoválást is készíttettek, benne a másikuk monogramjával, és azt tervezték, hogy hamarosan összeházasodnak.

Az új társról csupán annyit lehet tudni, hogy a civil szférából származik, de egyelőre nem állt a nyilvánosság elé. A Blikk információi szerint már össze is költözött a színésszel, és túl voltak a sikeres lánykérésen is. A hölgy a szomorú haláleset óta is kapcsolatban maradt Damu Roland tágabb családjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás