promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: elfojtott érzelmek törhetnek elő, ahogy közeledik az év vége
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok csillagjegy elkezdi majd átgondolni, hogy a jó úton haladt-e végig ebben az évben. Ne keseredj el, ha nem minden úgy ment, ahogyan szeretted volna. Ne években gondolkozz, hanem periódusokban. Lássuk, hogy mire kell figyelned a következő napokban!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé döcögősen indulhat ez a nap, de meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt. Ebben a hidegben még a lábadat sincs nagyon kedved kitenni a házból. Viszont ha egy üdítő séta közben átgondolod és megtervezed ezt a napot, akkor abszolút gördülékenyen mehet minden és még egy remek energialöketet is kapsz. Próbálj meg mindent másképp látni, és keress új utakat.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé a helyén lehetnek most az ambícióid, amit nem ártana kihasználnod. Az esti agykikapcsolás helyett lehet inkább egy magasabb szintre kellene ugranod. Egy olyan projektet indíthatsz be, amiért érdemes lesz dolgozni. Annyira jól fogsz tudni haladni vele, hogy szórakoztatni fog az egész és nem leterhelni. Ez lökést adhat a 2022-es évednek is.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szívesen segítesz mindenkinek, akinek szüksége van rá. Ez az a dolog, amit nagyon szeretnek benned, de figyelj oda, hogy közben ne hanyagold el saját magadat sem. Annak ne segíts, aki abszolút nem érdemli meg, vagy tudod, hogy sose fogja viszonozni. Az év végén meg fog találni a szerencse, amit okosan kell kihasználnod.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha úgy érzed, hogy mostanában túl sok terhet pakolnak rád, az azért van, mert nem küzdesz eléggé ellenük. Jobban ki kell állnod magadért, mert ebben visszaszorultál kicsit. Mutasd meg az embereknek, hogy te diktálod a feltételeket és a tempót is. A nagyobb felelősség és az önállóság jó dolog, de nem szabad, hogy emiatt stresszbe hajszold magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha hagyod, hogy mások olyan irányba tereljék a dolgokat, amiben nem tudod feltalálni magadat, akkor megbánod. Legyél picit rámenősebb egész nap, hogy biztonságosabb terepen tudj maradni. Ez is kell, hogy gördülékeny tudj haladni és sikeresen zárd az évet. Szilveszterig ne gondolkozz kimozduláson, inkább töltődj fel a meleg szobában.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sokat tervezgettél, de lehet nem úgy fognak működni a dolgok, mint ahogy az elején elképzelted. Elképzelhető, hogy a mai nap egy amolyan tűzoltás lesz. A jó hír, hogy nagyon jól tudod mit akarsz, már csak ki kell találnod miképp jutsz el oda. Most nem szabad kompromisszumokat kötnöd, inkább legyél kicsivel agresszívabb.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne törekedj folyamatosan a zökkenőmentes interakciókra. Túl sok energiát fogsz pazarolni önmagad cenzúrázására. Alapból el kellene érned, hogy ne sérts meg másokat. Ezt nem ártana picivel többet gyakorolnod. Az indulatok fellángolhatnak a környezetedben, de ezt okosan kell kezelned. Nem ártana már szilveszter előtt lenyugodnod, és megtalálni a lelki egyensúlyt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet picivel rosszabbul tudod ma kifejezni magadat a kelleténél. Ha nem mindenki ért meg, akkor egyáltalán ne ess pánikba. Ez egy olyan nap, hogy nem vagytok szinkronban. Ügyesen járd a saját utadat, és végezz minél hamarabb a nappal. Csapatban nem tudsz annyi jól dolgozni, de önállóan nem lesz előtted semmilyen kihívás.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bátran használd a fantáziádat, és ne engedd, hogy bárki akadályt gördítsen az útjába. A év vége remekül sikerülhet, ha már most megtervezel mindent a fejedben. Könnyedén engedd, hogy összeálljon az összkép. Jelenleg nagy terveid vannak, és alig várod, hogy ezeket megvalósíthasd.

Bak (december 22. - január 20.)

Most megnövekedett a mentális energiád. Az új dolgok megtanulása nagyon könnyedén megy neked, és a problémák megoldását is ki kell tudnod rázni a kisujjadból. Ne habozz büszkén és hangosan kifejezni az ötleteidet. Jelenleg még az is belefér, hogy vitába szállj valakivel, mert nyertesen jöhetsz ki belőle.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A mai napon nyugodtan hallgathatsz a belső hangodra, mert jók a meglátásaid. A vágyid megértése hozzásegíthet a boldogsághoz. Mi az, amit már nagyon rég nem csináltál, vagy elhanyagoltál? Gondolkozz el ezen mielőtt eljön a szilveszter éjszaka. Egy kis szabadság igazán jót fog tenni a lelkednek. Egy baráti beszélgetés segíthet, hogy rátalálj picit magadra.

Halak (február 20. - március 20.)

El kell döntened, hogy a magad módján szeretnéd élni az életed, vagy annak megfelelően, amit mások mondanak neked. Nem kellene beérned a másodikkal, inkább törekedj az elsőre. Lehet az önbizalmad nincs még teljesen a helyén, de többre vagy hivatott, mint ahol most vagy. Év vége előtt tisztítsd ki a fejed és törj fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás