promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd, hogy teljesen eltűnjön az ünnepi hangulat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új hét kezdődik, de a nagy kihívásokba lehet ráérsz 2022-ben belevágni. Mérlegelned kell, hogy most mi a legfontosabb. Lássuk, hogy jelez előre a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Érzelmileg nem minden úgy alakul, ahogy szeretted volna, de nem szabad elkeseredned. Ne ragaszkodj görcsösen az elképzeléseidhez, hanem próbálj meg lazábban hozzáállni a dolgokhoz. A mai napot is úgy fogod tudni élvezni, ha ezt a hozzáállást alkalmazod. Legyél rugalmas, és fogadj el segítséget is, ha úgy van.

Bika (április 21. - május 20.)

A szerelmi kérdések kerülhetnek előtérbe. Ha szingli vagy, akkor egyre jobban érezheted egy társ hiányát. Nem szabad hagynod, hogy nagyon eluralkodjon rajtad a magány. Próbálj megnyílni valamilyen közeli barátodnak, vagy vegyél erőt magadon, és kezdj el randizgatni. Ha válogatós vagy, akkor is rá tudsz találni az igazira. Azt viszont neked is el kell fogadnod, hogy olyan, hogy száz százalékosan tökéletes nem létezik.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hamarosan nagyobb pénz állhat a házhoz, de ezt a saját tehetségeddel kell elérned, nem valami szerencsejátékon. Ilyenben semmiképpen se kockáztass. Lehet néhány kacattól meg is kellene szabadulnod. Tedd nyugodtan fel őket az internetre, és találj rájuk vevőt. Jobban kellene figyelned, hogy kinek mint mondasz el, valaki kifecsegheti a titkaidat.

Rák (június 22. - július 22.)

Nincsenek túl jó hírek a házad táján. Előfordulhat, hogy búcsút kell venned valakitől, aki fontos szerepet töltött be az életedben. Itt persze nem rögtön a legrosszabbra kell gondolnod, hanem inkább arra, hogy valami miatt meg fog romlani a kapcsolatotok. A közeli barátaiddal, vagy a pároddal meg kellene beszélned néhány dolgot, amik idegesítenek mostanában.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Végre kedvező irányt vehet a szerelmi életed. Ha van párod, akkor úgy néz ki szintet fogtok tudni lépni. Ennek már te is nagyon örülnél, főleg ha azt érzed, kezd kicsit egyhangúvá válni minden. Ebből sokat is tudnál meríteni. Szingliként kicsit nyitottabbnak kell lenned. Az óvatosság legyen meg benned, de ne vidd túlzásba.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezen tudod rászánni magadat, ha akad valami elintézendő probléma. Muszáj leszel jobban koncentrálni, különben a hibáiddal kicsúszhat a lábad alól a talaj. Fel kell vállalnod a konfliktusokat, különben nem fogsz tudni előre haladni az életben. Ne görcsösen és agresszívan, de ettől függetlenül mondd el mindenről a véleményedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég sokat idegeskedtél az utóbbi időben, és már kicsit eleged van abból, hogy mindig valami új probléma üti fel a fejét. A mai napon meg kellene nyugodnod, és kikapcsolni az agyadat, ha tudod. Nem minden problémát kell azonnal megoldanod. Ha ragaszkodsz ehhez, akkor persze, hogy feleslegesen terheled túl magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tényleg remekül mennek most a dolgok körülötted. Nehezen fogsz tudni visszaállni a napi rutinodhoz, de semmiképpen sem szabad lustának lenned. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a héten nem lesz időd a pihenésre. Mindenkihez lehet egy kedves szavad, amivel át tudod adni a pozitív energiáidat a környezetednek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ebben az időszakban igazán előtérbe tudnak kerülni az érzelmeid. Tudod jól, hogyan fejezd ki magadat, bárki is van veled szemben. Eszedbe ne jusson bármilyen emóciót visszatartani, főleg a mai napon. Ha mások is meg tudnak nyílni neked, akkor nagyon érzelmes pillanatokban lehet részed. Szép lezárása lehet ez a karácsonynak, és fejben készülhetsz a szilveszterre.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég jól fel tudod mérni mindenkinek a hangulatát, ami segíthet elkerülni a kényes szituációkat. Ha esetleg összevesztél valakivel az ünnepek alatt, akkor azzal próbálj meg minél hamarabb kibékülni. Ha dolgoznod kell a héten, akkor nagyon nehezen fogsz tudni visszalendülni. Nincs nyerő taktika, inkább csak igyekezz jobban odafigyelni, hogy ne hibázz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most igazán merész terveket szövögethetsz a fejedben. Úgy vagy vele, hogy ezekbe már a héten belevágnál, de nem ártana lassítanod. A környezetedben senki sem fog tudni lépést tartani veled. Ne hagyd magad mögött azonnal az ünnepi hangulatot, mert szükséged lenne még egy kis feltöltődésre. Ami merészebb kihívás, azt inkább hagyd 2022-re.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne próbálj senkit sem kihasználni, sem játékokat játszani, mert könnyen pórul járhatsz. Nem mindig találod a helyed és igyekszel taktikázni, de rá kell jönnöd, hogy ez most teljesen felesleges. Gondolkodj el azon, hogy mitől félsz. Rá fogsz jönni, hogy a közeli környezetedtől semmi tartanivalód nincsen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás