promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: még helyre tudod tenni a dolgokat az ünnepek előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha kell, akkor gyorsíts a tempón, de fontos, hogy közben használd az eszed is. Karácsony előtt mindenképpen tisztítsd ki a fejed, és ne keveredj senkivel se konfliktusba. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

A szavak nagyszerű munkát tudnak végezni az érzéseid közvetítésében, de ezeket kezded elhanyagolni. Erőltesd meg magad, és mutass többet magadból, különben a környezeted mogorvának fog gondolni. Lehet az is a baj, hogy már hosszú ideje nem tudtad rendesen kipanaszkodni magadat. Tedd ezt meg egy barátnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma remekül tudsz hatni másoknak az érzelmeire. Ezt igyekezz arra használni, hogy megnyugtatod a környezetedet, ha valamilyen feszültség van a levegőben. Neked is több nyugalomra lenne szükséged, és ezt remekül meg tudod teremteni. Legyél magabiztos, mert ez is szükséges az előrehaladásodhoz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet kicsit határozatlannak érzed magad. Úgy néz ki a fejedben kellene rendbe tenned a dolgokat. Tisztáznod kell magadban, hogy jelenleg mik az erősségeid, valamint a gyengeségeid. Utóbbit temesd el, míg az előbbit helyezd reflektorfénybe. Fejlődni ráérsz akkor, ha már teljesen visszaszerezted az önbizalmadat.

Rák (június 22. - július 22.)

Kergeted a céljaidat, de abszolút nem vagy könnyű helyzetben. Ha nehezen tudsz dönteni valamivel kapcsolatban, vagy úgy érzed zsákutcába kerültél, akkor kérd ki a barátaid, illetve a családod véleményét. Most egy olyan emberre lenne szükséged, akiben teljesen megbízol. Próbáld meg kihasználni minden tapasztalatodat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nagyon szeretnéd már, hogy karácsonykor hátradőlhess, de még ki kell bírnod egy picit. Béke és nyugalom uralkodik körülötted, szóval higgadt fejjel előveheted a kreatív énedet. Kezdj bele valami olyasmibe, amit már rég akartál. Le kell foglalnod a tudatodat, különben előmerészkedhet a depressziód.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé változékony hangulatban lehetsz. Olykor kenyérre lehetne kenni, máskor meg konfliktusba tudnál kerülni mindenkivel. Használd az eszed, és most kerüld azokat az embereket, akikkel tudod, hogy nem jössz ki jól. Szívügyekben se lehetsz túl szerencsés. Ha van párod, akkor feszültséget jeleznek a bolygók köztetek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Legyél óvatos, mert a mai napon könnyen elszúrhatsz valamit. Az utóbbi időben kivételesen gyors ütemben próbálsz megoldani minden problémát. Lehet nem veszed észre magadon, de így most nem tudsz igazán hatékony lenni. Elvégezhetsz mindent a megadott határidőkig akkor is, ha lassítasz a tempón.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mentális állapotodnak és a pénztárcádnak is kedvezne, ha a négy fal között lazítanál picit. Nagyon jót tenne neked, ha az ünnepekre és az otthoni teendőkre koncentrálnál. Az otthon melege és nyugalma most mindennél többet érhet. Lehet most alkalmad is lenne megbeszélni egy problémádat valamelyik családtagoddal, barátoddal.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad, hogy bizonytalan legyél bármelyik tervedben. Ez afféle fog sodorni, hogy ideges és kedvetlen leszel, függetlenül attól, hogy tudatosan meg tudod-e valósítani a koncepciódat, vagy sem. Ahhoz, hogy jól érezd magadat a haladás közben, pontosságra van szükség. Az nálad csak úgy működik, ha közben halálosan nyugodt vagy.

Bak (december 22. - január 20.)

Pillanatok alatt stabilitást tudsz csempészni a napodba, és élvezheted a további részét, ha ügyes vagy. Fel tudod találni magad minden kínos szituációban, csak legyél higgadt. Ne adj teret most a laza és engedetlen énednek, mert abból semmi jó nem fog kisülni. Életed egy erős szakaszában lehetsz, szóval használd ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Olykor nehezen tudsz választani a céljaid közül és ide-oda ingázol. Látsz előnyöket és hátrányokat, de ez mindenhol így lesz. Próbáld meg felmérni, hogy mi lenne a számodra a legtökéletesebb. Azaz igazság, hogy mindennek több időt kellene adnod, mert így csak részben látod át, mennyire lenne jó, vagy esetleg rossz neked az a lehetőség.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma eléggé elkerülhetetlen, hogy túlreagálj valamit. Az érzelmeid erősen a felszín felett vannak, és nem tudod őket a mélyben elrejteni. Olykor csak arra vársz, hogy valakinek odaszúrhass valami negatívat. Ez nem egyszerű módja, hogy kitérj a viták elől, szóval jobb, ha kerülöd az éles társadalmi helyzeteket karácsony előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás