promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szebb volt, mint a menyasszony, ezért nem hívták meg az esküvőre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vicc az, hogy az egzotikus szépségű modell ruháját éppen a mérges ara választotta ki.

Egy Alena nevű német modell nemrég arról panaszkodott, hogy a barátnője azért nem hívta meg az esküvőjére, mert túlságosan is jól nézett ki az új ruhájában. A vicc az, hogy a menyasszony maga választotta ki a göncöt Alena számára.

A modell egy pánt nélküli Albina Dyla-ruhát viselt volna a nagy napon, és királynői megjelenésével nyilvánvalón túlragyogott volna mindenkit. A barátnője ettől olyan ideges lett, hogy rögtön lemondta a lány meghívását.

Az egzotikus szépségű Alena mindezt a TikTokon is közhírré tette, nehogy már csak ő szégyenkezzen a történtek miatt. Hamar több milliós nézettséget ért el vele, és persze a kommentelők nem rejtették véka alá a véleményüket.

„Barátként azt kellene elvárnia, hogy jól nézz ki az esküvőjén. Ha magabiztosabb lenne, emiatt nem érezné veszélyben magát. Ez olyan szomorú”

– mutatott rá egy fontos igazságra az egyik hozzászóló. Mások igyekeztek viccesre venni a figurát, például az a férfi, aki a szituációt rögtön egy kis udvarlásra használta ki:

„Azt kell mondanom, hogy a barátnődnek teljesen igaza van! Nem jöhetnél el így az én esküvőmre sem anélkül, hogy késztetést ne éreznék a megszöktetésedre. Azt hiszem, szívesen feleségül vennélek.”

Alena persze nem állta meg, hogy ne bújjon bele a csodálatos ruhába, amelyet így már nem lesz alkalma mások előtt viselni. A józanabb gondolkodásúak szerint emiatt felesleges volt összevesznie a barátnőjével, egyszerűen csak szolidabban kellett volna felöltöznie, tiszteletben tartva a másik fél kívánságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás