promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egy jó hétkezdés megalapozhatja a sikeredet karácsony előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb csillagjegynek természetesen arra kell a legjobban figyelnie, hogy ne hagyjon semmit az utolsó pillanatokra. A stressz most mindenkire rossz hatással lesz, nem csak azokra, akiknek nem kedvez a jelenlegi bolygóállás. Lássuk, hogy most mire érdemes kihegyezned a figyelmedet!

Kos (március 21. - április 20.)

Változtatnod kell az életeden, és több felelősséget vállalnod, ha eddig még nem tetted. Még az is lehet, hogy néhány tervedet át kell alakítanod a szeretteid miatt, de ők legyen az elsők. Persze ettől még nem kell letenned egyik álmodról sem, csak új sorrendet kellene felállítanod. Nehezen hozod meg a döntést, de helyes lesz.

Bika (április 21. - május 20.)

Az igazi sikereket most a munkahelyeden tudod elérni. Nagyon a toppon lehetsz, ha odafigyelsz mindenre. Több bolygó is a kezedre játszik, hogy gyorsan tudja haladni a céljaid felé. A rendkívüli teljesítmény mellett a kreativitásod is a csúcson van, így új terveken is elgondolkozhatsz, de inkább csak az ünnepek után. Nem kell semmibe azonnal belevágnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a magánéletedre. Eléggé bekebelezett a munkád és a hétköznapi teendők. A belső szükségletek fontosak, ahogy a közeli kapcsolatok is. Ők tudnak igazán építeni, és elfeledtetni veled a rossz emlékeket. Néhánytól már igazán szeretnél megszabadulni, és itt lesz rá a lehetőség, főleg a karácsonyi héten.

Rák (június 22. - július 22.)

A végleteké lehet ez a nap. Minden attól függ, hogyan ébredtél. Ha nem tudtad kialudni magad, akkor nem igazán lesz kedved semmihez, de ha igen, akkor az egész napot semmi perc alatt tudhatod magad mögött, és magaddal foglalkozhatsz. A szerelemben változások jöhetnek az életedben, lehet egy új románc van kibontakozóban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most nagy szükséged lesz a barátaidra és a családodra, hogy át tudj lendülni egy nehéz időszakon. Merüljön el benned a tudat, hogy nem szabad feladni, és mindig lesz egy jobb nap. Ha eluralkodik rajtad a csalódottság, akkor sosem fogsz tudni visszatalálni önmagadhoz. Hidd el, szebb jövő áll előtted, mint gondolnád, és mindent vissza fogsz kapni, ami most elveszett.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A munkához van most a legkevésbé kedved, de próbálsz jó képet vágni a dolgokhoz. Legszívesebben most csak egyedül lennél. Eléggé megcsappantak az energiád, szóval mindenképpen fel kell töltődnöd. Próbálj meg kicsit kiszakadni a hétköznapokból, és valami szokatlant csinálni, rendhagyót. Egy kis izgalom fel tud pörgetni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ki kellene picit takarítanod az agyad, de úgy, hogy közben gondolkozol is. Nagy lehet a zűrzavar, és még azt se tudod olykor, melyik embertől mit vársz igazán a közeli környezetedben. Jobb lenne, ha simulékonyabb lennél, mert rengeteget fog számítani, hogy kikkel tudsz kompromisszumot kötni. Csak te tudod igazán legbelül, hogy mit akarsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma a gondolataid főleg befelé tudnak irányulni, és mindenben el tudsz mélyülni. A többi embernek lehet picit zárkózottnak tűnhetsz, de csak igyekszel mindent átgondolni. Most a cselekedeteidet is főleg belső tényezők irányítják. Ne ijesszen meg, ha picit érzelmesebb vagy a kelleténél, kellenek az ilyen pillanatok is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne kényszerítsd magadat arra, hogy többet vállalj annál, mint amennyit jelenleg képes vagy kezelni. Veheted az egészet egy kihívásnak, ami felpörget, de nem fogod észrevenni a kis részleteket, amik rengeteg buktatót rejtenek magukban. Sokkal bölcsebb lenne egyetlen projektre összpontosítanod. Ha túl sok dologba keveredsz bele, az csak frusztrál és leterhel.

Bak (december 22. - január 20.)

Akkor tudsz ma a legjobban működni, ha összekötöd a kellemeset a hasznossal. Dobd fel valamivel a munkádat, ami valami szokatlant visz a napodba. A rendhagyó tud igazán feltölteni energiával. Közben nem ártana picit spórolnod. Valamilyen váratlan kiadást jeleznek a bolygók. Lehet pont a közeljövőben fogja megadni magát valami az ünnepek előtt?

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobbról és balról is kaphatod a tanácsokat, de rá kell jönnöd arra, hogy senkinek a segítségére nem szorulsz rá, hogy miképp éld az életed. Egy új, önálló éned lehet születőben, aki mindenből ki tudja vágni magát. Élvezd a nagyobb kreativitás utáni éhséget, és közben legyél mindenben önmagad. Formáld magad úgy, ahogy neked jó.

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy néz ki egyre jobban eleged lesz a rutinokból, amikbe kezdesz belefásulni. Nézz mélyen magadba, és kezd el megkeresni a megoldást. Itt az ideje, hogy használd mesés ötletességedet. Az új utakat olykor nehéz megtalálni, de ha megvannak, akkor nagyon sínre tudják tenni az életedet. Ne félj attól, hogy közben elmulasztasz egy lehetőséget, mert később ismét felbukkan majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás