promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Átvertek, tévedtél!” - Kifakadt a magyar orvos
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyilvánosság előtt mondta ki a híres magyar orvos.

Dr. Novák Hunor nemrég Kóbor János halálával kapcsolatban osztotta meg megosztó gondolatait a közösségi oldalán. Ugyan sokan egyetértettek a szavaival, voltak, akik felháborodtak az orvos posztja miatt.

Most, hogy Csollány Szilvesztert is lélegeztetőgépen tartják az intenzív osztályon, Novák Hunor úgy gondolta, elmondja a véleményét a híresen oltásellenes olimpikonról.

„Csollány Szilveszter, fiatalkorom egyik csodált hőse élet és halál között, lélegeztetőgépen. Megnéztem: Facebook oldala tele van a legdurvább oltásellenes álhírekkel, "Doktor" Gődény bejegyzésekkel, a Hihetetlen Magazin antivaxxer összeesküvés elméleteivel, kis billgéc-ezéssel. És persze a csodaszer: a minden gombát, baktériumot és vírust IS elölő csoda étrendkiegészítő”

- kezdte az orvos, aki a folytatásban elmagyarázta, miért küzd olyan hevesen a gődényista áltudomány ellen.

„1-1 poszt vagy megosztás életeket menthet, vagy épp vehet el - attól függ...Sokan nem hisznek az oltásban vagy a COVID-ban. Pataki Attila túlélte. Kóbor János nem. Hányszor kell még megismétlődjön? Hány ember kell a saját bőrén megtapasztalja, hogy a COVID nem kamu? Hány család kell még gyászba boruljon, hány gyerek kell árván maradjon? Nem szeretném, ha Csollány Szilveszter is Kóbor János sorsára jutna, nem kell újabb tragikus példa, már így is sok. Nem kell, hogy a kórházból hazaengedve hamut szórjon utána a fejére vagy hogy az oltások mellett kampányoljon majd ezek után. Szilveszter, átvertek! Szilveszter, tévedtél - de ez nem érdekel, csak gyógyulj meg mihamarabb!”

Novák Hunor arra kérte a posztjában az embereket, hogy oltassák be magukat, és tegyenek meg mindent a tragédiák megelőzéséért.

„A védőoltás véd. A hülyeség öl”

- zárta a bejegyzésében az orvos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás