promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egy lendületes hétkezdés vissza tudja hozni az életkedvedet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon sok fog múlni azon, hogy milyen döntéseket hozol. Most a hét elején abszolút nem szabad határozatlannak lenned. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Valakinek a furcsa megjegyzései összezavarhatnak téged. Bókol, esetleg sérteget? Támaszkodj a szeretteidre, és ők bármilyen kényelmetlen szituációban meg fognak védeni. Valaki a közeljövőben vissza akarja majd szerezni a bizalmadat. A bolygók szerint előveheted a megbocsájtó énedet, és nem kell semmitől se tartanod.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha most azon van a főhangsúly az életedben, hogy a karrieredre koncentrálj, akkor kicsit összeszedettebbnek kellene lenned. Oda kell figyelned, mert a munkád megszállottja lehetsz, és akkor bizony egyensúlyhiány alakul ki az életedben. Sokrétű ember vagy, így megoldást kell találnod, hogy ne hanyagold el a családod és a barátaid.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne zárkózz el folyamatosan a konfliktusok elől. Ha neked van igazad, akkor ki kell állnod mellette, még akkor is, ha feszültséget generálsz vele. A megfutamodás most abszolút nem jó taktika, mert csak csökkenti az önbizalmadat. Beszélgess sokat a barátaiddal, mert ők most segíthetnek áthidalni a problémákat.

Rák (június 22. - július 22.)

Tudatosítanod kell magadban, hogy nem mindig lehet teljes harmónia az életedben. Igazából az nálad most nem is annyira hasznos, mert szükséged van a pörgésre és a kihívásokra. A sablonos dolgok abszolút ki tudnak akasztani, szóval kerüld őket, és keress más utakat. Néha szükség van egy kis súrlódásra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jó, ha van egy sajátos elképzelésed arról, hogy milyen lesz az életed következő néhány hónapja, de ne ess abba a csapdába, hogy hajthatatlan vagy. Legyél megfontolt, és ha kell, akkor tűrd a csalódásokat is a cél érdekében. Ha kapsz egy pofont, akkor rugalmasan kell tudnod reagálni. Ne csak arra összpontosíts, hogy minél hamarabb jöjjön a siker.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet félsz, hogy elmélyülj egy új kapcsolatban, legyen az szerelem, vagy akár csak baráti. Neked kell eldöntened mit szeretnél, de azt tudnod kell, hogy ez a személy remek kiegészítője lehet az életednek. Át kellene gondolnod ezt, szóval mindenképpen szánj időt rá. Nem kell félned semmitől, csak sodródj az árral, és a jó dolgok jönnek maguktól.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon felszabadulhat benned az értelmiségi szellem, és elkezdhetsz kioktatni emberek. Ha vitázol, azzal nincsen baj, de ügyelj arra, hogy ne nagyképűen add elő a te álláspontodat. Jelenleg nem tudsz teljesen objektív lenni, szóval erre figyelj oda. Közben bíznod kell az ítéleteidben, mert nagyon jók a meglátásaid.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Fontos emberek figyelhetnek fel rád, szóval a munkádban és a hobbidban is precíznek kell lenned. Ha van rá időd, inkább kétszer ellenőrizd le magadat. Lehet az előrelépés nincs is olyan messze, mint gondolnád. Kezd eltűnni végre a téli fáradtságod, és muszáj leszel megtartani a lendületedet. Most csak azokra a dolgokra figyelj, amik segítenek téged vagy a karrieredet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne húzd az időt, hogy elvégezd a kellemetlenebb feladatokat. Fel fognak gyülemleni és akár még a hetedet is tönkretehetik. Itt az ideje, hogy átvedd az irányítást, és megmutasd ki a főnök. Közben nem szabad olyan dolgokba keveredned, amikben nem vagy biztos, és nagyon óvakodj a megbízhatatlan emberektől.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem csoda, ha aggályaid vannak az egészségeddel kapcsolatban, mivel nem vagy a toppon mostanában. Muszáj leszel valahogy visszafogni a stresszt az életedben, mivel az is hatással van rád. Ha sikerülne megszüntetni, az már egy óriási előrelépés lenne. Nem is érzed át igazán, hogy ez mennyire tudja bomlasztani az embert.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valaki igazán az idegeiden fog majd táncolni azzal, hogy folyamatosan megszegi az ígéreteit. Erősen el fogsz keseredni, hogy az illető ezt a határt átlépi nálad. Nem nagyon fogsz tudni mást tenni, mint erősen kifejezni a csalódottságodat. Ha közeli személy, akkor próbáljátok megbeszélni a dolgot, de ha nem, akkor lehet el fogsz fordulni tőle.

Halak (február 20. - március 20.)

Könnyedén képes vagy kordában tartani minden érzelmedet, függetlenül attól, hogy milyen gondokkal kell megküzdened. Sok minden fog aggasztani, de meg fogod tudni találni az egyensúlyt. A rosszkedvű embereket igyekezz kerülni, mert rengeteg negatív energiát rakhatnak át rád. Most tényleg úgy tudsz pörögni, hogy közben árad belőled a nyugalom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás