promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Te is ilyen parfümöt használsz? Hihetetlen, de a férfiak ezért az 5 női parfümért vannak megőrülve
Borítókép:  Wallpaper Cave
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha ilyen parfümöt veszel magadnak, akkor egy két lábon járó pasimágnes leszel. De azoknak a férfiaknak is sokat segíthet ez a lista, akik parfümmel lepnék meg karácsonykor a párjaikat.​

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy legyen szó az első randiról, vagy csak egy párkapcsolat hétköznapjairól, három dolog nagyon fel tudja kelteni egy férfi érdeklődését.

Ruha, smink, illat.

Ezúttal a legutóbbit járjuk körül kicsit. Meg fogtok lepődni, de egy jól eltalált illattal olyan vágyakat ébreszthetünk fel az erősebbik nemben, amire nem is gondolnánk.

Arra gondoltunk, hogy mi lenne, ha így karácsony előtt összeszednénk nektek azokat a női parfümöket, amiket a férfiak a legjobban szeretnek. Így aztán könnyebben választhattok a drogériák polcai előtt, vagy az online parfümériákban.

[[cikk]]

1. Yves Saint Laurent – Black Opium (Eau de Parfum)

Az Black Opium parfüm megalkotásakor fő szempont volt a kreativitás és szexualitás ”keverése”. Éppen ezért már-már művészi hölgyeknek és lányoknak ajánlott elsősorban.

Akik szeretnek kicsit játszani a stílusokkal, azoknak kötelező kiegészítő kell legyen a mindennapokban. A Black Opium sugározza magából az egyéniséget, a luxust, és már fentebb említett kreativitást. Mivel a parfümben keveredik a jázmin és a vanília illat, nagyon érdekes eredmény születik, amiért a pasik odáig vannak.

 

Fotó: chixxie

2. Versace – Bright Crystal (Eau de Toilette)

Ha divatról van szó, tudjuk, hogy az olaszok szinte verhetetlenek. Ez a parfümöknél is hasonlóképpen van. A Bright Crystal elegáns, markáns ugyanakkor cserfes illatot kölcsönöz viselőjének, ami egy első randi esetében kicsit ”játékossá” teheti a hangulatot. A kisugárzásunk olyanná válthat tőle, mintha azt mondanánk:

„Kellesz, de azért teperj értem”.

Az üvegekben főként az édes gyümölcsök és a bazsarózsa dominál, ami elképesztően jól működik együtt. Akárcsak te, és a férfi, aki a nyakadba szimatol.

Fotó: chixxie

3. Lancôme - La Vie Est Belle (Eau de Parfum)

A La Vie Est Belle alighanem a 2021-ben kapható legfelkapottabb parfümök egyike. Kifinomultsága és eleganciája semmihez sem fogható, és korosztálytól függetlenül mindenki stílusához passzol valamilyen formában. A férfiak szerint ez a parfüm hihetetlen önbizalmat sugároz, és valljuk be, néha ez a tulajdonság tesz igazán vonzóvá minket.

Legyél hát te is önbizalommal teli, egyedi, stílusos, és persze egy csipetnyit elegáns a mindennapokban! Hidd el, minden férfi megjegyez majd egy életre.

Fotó: chixxie

4. Armani – Sí (Eau de Parfum)

A Sí-t valószínűleg nem kell bemutatnunk szinte senkinek. Örök klasszikus, ami minden alkalomra tökéletes választás lehet. Hihetetlenül jól működő illat, amely képes megbabonázni bárkit, aki megérzi.

Ez az Armani parfüm tipikusan az, amelyik kiemelhet minket a tömegből, és új szintre emelheti egyediségünket. Nők százezrei esküsznek rá, és nem véletlenül.

 

Fotó: chixxie

5. Armani – My Way (Eau de Parfum)

A sort végül, de nem utolsósorban szintén egy Armani zárja. Lányok, hölgyek, a My Way egy igazi pasifaló. Annyira jellegzetes és magával ragadó illata van, ami egyszerűen sosem felejthető. Jázmin, bazsarózsa és narancsafa virága keveredik az üvegekben, ami ráadásul környezetbarát módon készül.

Ami pedig még jobb, hogy egy elég friss illatról van szó, így nem kell azon aggódnunk, hogy minden női társunkon érezni fogjuk. Egyediek és lenyűgözőek maradhatunk. Na meg persze pasifalók!

 

Fotó: chixxie

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás