promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A modell akkor nyitott rá a Playboy alapítójára, amikor az egyszerre három nővel szexelt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hírhedt Playboy-villában a nyuszilányok még a piros betűs napjaikat is összehangolták.

Hugh Hefner ikonikus alakja volt a felnőttiparnak, hiszen ő hozta létre a Playboy férfimagazint, és nem mellesleg fenntartott egy villát, ahol a világ legszebb nőit gyűjtötte maga köré.

Hefner 2017-ben halt meg, de a hajdani szeretői azóta is egyre-másra tálalnak ki róla. Legutóbb például a Playmate-modell Jenna Bentley, aki maga is a karizmatikus lapalapítóval együtt lakott, betartva az együttélés meglepő és szigorú szabályait.

Jenna mindössze 18 éves korában lett Playboy-nyuszi, és eleinte mindezt valóra vált álomként élte meg. A most 32 éves nő azonban hamar rájött, hogy Hefner oldalán sem fenékig tejfel az élet.

Az eddig nagyjából 1 millió dollárt plasztikai sebészekre költő szépség számára este 9-től kijárási tilalmat rendeltek el. Barátot természetesen nem tarthatott, sőt nap mint nap meg kellett küzdenie a többi villalakóval a médiamogul kegyeiért.

Jenna azt állítja, hogy sohasem feküdt le Hefnerrel, ellentétben például Holly Madisonnal, egy másik nyuszilánnyal, aki szintén a közelmúltban tálalt ki villabeli életéről. Az ő véleménye szerint a szex egyszerű és unalmas volt a férfival, nem volt benne semmi kunszt.

„Bár 9 óra után már nem mehettünk ki a villából, nem éreztük úgy, hogy börtönben lennénk. De ha lekéstük a zárást, akkor odakint, a füvön kellett éjszakáznunk, ezt nagyon szigorúan vették”

– idézett fel egy szabályt Jenna. Ha valakit pasizáson kaptak, akkor azonnal repült. De odabent egyébként volt mozi, játékszerek, állatok, stylistok, szolgálók, vagyis nem szenvedtek hiányt semmiben, olyan volt, mintha egy hatalmas Barbie-házban éltek volna.

„Volt odabent egy telefon, amit mi csak álomvonalnak hívtunk. A 0-s gombot kellett megnyomni, és bármit kértünk, azonnal teljesült, akár éjjel, akár nappal”

– említett meg a hajdani modell egy luxusszolgáltatást. A nő egyszer ugyanakkor kellemetlen helyzetbe került, mert éppen akkor toppant be Hefnerhez, amikor az három másik villalakóval szexelt. Az illető hölgyek nevét Jenna diszkréten nem árulta el.

A nő rengeteg hírességet is látott a villában, akik szintén a testi örömök kedvéért látogattak el Hefnerhez. Jenna maga is lefeküdt pár ismert személlyel, mivel azonban nagyon szigorú titoktartási kötelezettséget írt alá, a kalandjairól nem beszélhet.

A modell legalább 12 másik nyuszival lakott együtt odabent, és bár sokan csak legendának tartják, de a hölgyek valóban összehangolták még a piros betűs napjaikat is, nehogy a házigazdának bármikor szükséget kelljen szenvednie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás