Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: váratlan kaland, de váratlan akadály is várhat rád a mai napon

Napi horoszkóp: váratlan kaland, de váratlan akadály is várhat rád a mai napon

Élet

Napi horoszkóp: váratlan kaland, de váratlan akadály is várhat rád a mai napon

Élet

Ezo Terézia 05:05

Valószínűleg az elsőnek szurkol minden csillagjegy. Persze ne ijedj meg attól, ha valami kihívás gördül eléd, mert mindent meg lehet oldani. Lássuk, hogy mire érdemes figyelned!

Kos (március 21. - április 20.)

Jobban kell figyelned, mert kicsit határozatlan lehetsz a mai napon. Igazából a jelenlegi bolygóállás is bezavar kicsit az önbizalmadba. A mai napon talán az a legjobb taktika, ha gyorsan letudod a kötelező dolgokat, aztán visszavonulót fújsz. Este igyekezz feltöltődni, mert a hét második felében vissza kell találnod önmagadhoz.

Bika (április 21. - május 20.)

A kommunikációd a fegyvered jelenleg, szóval használd bátran. Ha valaki sarokba akar szorítani, akkor semmiképpen se hagyd magad. Néha úgy gondolod, hogy jobb a kalandosabb utat választani, de lehet jobban jársz, ha a rutinodra támaszkodsz. A szerencse inkább hétvége előtt fog támogatni. A szerelemben legyél óvatos, főleg ha szingli vagy.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nyitott vagy valami új kipróbálására, de lehet inkább az egyik befejezetlen feladatoddal, vagy céloddal kellene foglalkoznod. Nehéz visszatérni ezekhez, lehet nem is lesz kedved hozzá az elején, de utána gördülékenyen fogsz haladni. A haladás és a siker is tud újat nyújtani, ezt ne feledd. Legyél kitartóbb mindenben.

Rák (június 22. - július 22.)

Tudnod kell, hogy az az energia, amelyet más emberek felé irányítasz, az mindig visszatér valamilyen formában. Ezt érdeme szem előtt tartani, amikor önző dolgok kerülnek nálad előtérbe. Most esélyed lesz friss barátságokat szerezni, szóval legyél nyitott, és vedd elő a kedvesebb énedet. Ha nem zárkózol be, ez magától fog jönni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezen veszed észre magadon, de lenéző tudsz lenni másokkal, főleg akkor, ha nekik jönnek a sikerek, neked pedig nem. Az irigykedést mindenképpen zárd el magadban jó mélyre, és azt is tartsd szem előtt, hogy te nem szoktál más emberek dicsőségével foglalkozni. Megvan a saját utad, szóval arra koncentrálj.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Lehet elhanyagoltad mostanában a barátaidat? Legalább azokra írj rá, akik nagyon közel állnak hozzád. Egy kis érdeklődés igazán jól fog esni nekik a részedről, még akkor is, ha rengeteg a dolgod. Szeretnél már elmenni egy nagyot szórakozni, de ennek még nincs itt az ideje. Igyekezz mindenben megtalálni a szépet, mert most a pozitív szűzre van szükség.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az egyik projektednél úgy érezheted, hogy soha nem lesz vége. Gondolkozz tágabban, mert nem biztos, hogy ez a munkádhoz köthető. Hamarosan meg fogod látni a fényt az alagút végén, de nyugodtnak és türelmesnek kell lenned. Ha aggódni kezdesz, az nem fog segíteni abban, hogy gyorsabban a végére érj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ez egy remek nap arra, hogy teljesen ki tudj tárulkozni. Az a legjobb, ha az estét a szeretteiddel, vagy a pároddal tudod tölteni kettesben. Rengeteg pozitív energia burjánzik benned, ami jó hangulatot tud létrehozni körülötted. Mindenkihez tud lenni egy kedves szavad, ami díjazni is fog a környezeted. Tartsd meg ezt a hozzáállást a hét második felére is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma sokszor érezheted úgy, hogy nem vagy összhangban az emberekkel. Ha ez a helyzet, akkor fokozottan figyelj magadra, mert könnyebben fel tudod kapni a vizet a kelleténél. A türelmed határtalon szokott lenni, kivéve ilyenkor. Adj kellő időt magadnak a feladatok elvégzésére, mert a kapkodás szintén csak ronthat a hangulatodon.

Bak (december 22. - január 20.)

Fel fogsz figyelni a környezetedben azokra az emberekre, akik nagy változásokat hajtottak végre az életükben. Ez nagyon jó dolog, mert iszonyatosan tudnak majd motiválni, hogy más utakon indulj el. Ha úgy van, kommunikálj velük többet, mert remek tanácsokat tudnak adni. Egy adott embernek még hízelgő is lesz, hogy pont te érdeklődsz iránta.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remek szövetséget tudsz kötni a legjobb barátoddal, akivel most nincs előttetek lehetetlen. Talán elhanyagoltad picit? Akkor nem ártana felkeresni, mivel kiváló kombinációt tudtok alkotni. Csodálatos energiákat tudtok generálni, és egymást tudjátok húzni a cél felé, míg az embereket fel tudjátok vidítani. A dinamikus duó fel tudja jelenleg dobni a hétköznapokat.

Halak (február 20. - március 20.)

A korai nap folyamán kell felpörögnöd, mert ha itt jó eredményeket érsz el, akkor nem tud kicsúszni a kezeid közül ez a nap. Ha lusta vagy és tompa, akkor az a környezetedre is hatással lesz. Haladj jó irányba, és igyekezz ráragasztani az emberekre a pozitív energiáidat. A napot egy jó hír tudja megkoronázni, bár előfordulhat, hogy ennek nem te leszel a középpontjában.

Borítókép: Profimedia