Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Vodafone miatt sír az egész ország

A Vodafone miatt sír az egész ország

Élet

A Vodafone miatt sír az egész ország

Élet

Helmeczi Benjamin 13:33

A Vodafone több, mint egymillió embernek próbál segíteni. Ehhez pedig olyan dologgal hívják fel a figyelmünket, ami mindenkit megríkat.

A karácsony az év legszebb ünnepe, viszont nagyon sokan vannak, akik szomorúságban, egyedül töltik a szeretet ünnepét. Még kimondani is szívfacsaró: több, mint egymillió ember él magányosan Magyarországon.

Erre hívja fel a figyelmet a Vodafone új karácsonyi reklámfilmje is, ami a tavalyi, nagymamás kisfilmhez hasonlóan könnyeket csal az ember szemébe, és mélyen megérinti a lelkünket.

A távközlési szolgáltató idén karácsonykor a Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben idősotthonok részére ingyenes internetet és okoseszközöket adományoz szerte az országban, hogy több ezer idős ember számára biztosítsák a kapcsolattartás lehetőségét a barátaikkal, és a távol élő rokonaikkal.

A Vodafone kampányának célja, hogy arra inspiráljon mindannyiunkat, hogy mi is tegyünk azért, hogy kevesebben érezzék magukat magányosnak. Már egy hívás, egy személyes látogatás is nagyon sokat jelenthet másoknak, és szebbé tehetjük azoknak az ünnepét, akik egyedül lennének karácsonykor.

Nézzétek meg a Vodafone megható reklámját, ami garantáltan meg fog ríkatni.

Borítókép: Profimedia