promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vodafone miatt sír az egész ország
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vodafone több, mint egymillió embernek próbál segíteni. Ehhez pedig olyan dologgal hívják fel a figyelmünket, ami mindenkit megríkat.

A karácsony az év legszebb ünnepe, viszont nagyon sokan vannak, akik szomorúságban, egyedül töltik a szeretet ünnepét. Még kimondani is szívfacsaró: több, mint egymillió ember él magányosan Magyarországon.

Erre hívja fel a figyelmet a Vodafone új karácsonyi reklámfilmje is, ami a tavalyi, nagymamás kisfilmhez hasonlóan könnyeket csal az ember szemébe, és mélyen megérinti a lelkünket.

A távközlési szolgáltató idén karácsonykor a Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben idősotthonok részére ingyenes internetet és okoseszközöket adományoz szerte az országban, hogy több ezer idős ember számára biztosítsák a kapcsolattartás lehetőségét a barátaikkal, és a távol élő rokonaikkal.

A Vodafone kampányának célja, hogy arra inspiráljon mindannyiunkat, hogy mi is tegyünk azért, hogy kevesebben érezzék magukat magányosnak. Már egy hívás, egy személyes látogatás is nagyon sokat jelenthet másoknak, és szebbé tehetjük azoknak az ünnepét, akik egyedül lennének karácsonykor.

Nézzétek meg a Vodafone megható reklámját, ami garantáltan meg fog ríkatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás