promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megváltozik a szexuális érdeklődésed a vakcinától? Rusvai erről is lerántja a leplet
Borítókép:  LifeTV
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A témáról még Rusvai Miklós is mosolyogva beszélt a Life TV műsorában.

Jelenleg egyre súlyosabb számokat produkál a koronavírus negyedik hulláma. A csütörtök reggeli friss adatok szerint 10 ezer 767 az új fertőzött találtak, így pedig 987 ezer 199 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 131 többségében idős, krónikus beteg, és jelenleg 5ezer 969 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 606-an vannak lélegeztetőgépen.

Még mindig rengeteg a tévhit a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, és az oltásellenesek rengeteg mindent ki tudnak találni. Például az egyikük elkezdte terjeszteni interneten, hogy ha az oltás sebére 10-12 órán belül egy kettévágott krumplit rak, akkor az kiszívja a hatóanyagot.

Rusvai Miklós arról is mosolyogva beszélt a Life TV-n, hogy sok oltásellenes szerint a vakcina megváltoztatja a szexuális irányultságot.

„Ez számomra is új volt. Mennyire kihúzná ez a szőnyeget az LMBTQ közösség alól, ha egy ilyen egyszerű módszerrel meg lehetne változtatni a szexuális irányultságot”

- mondta viccelődve a virológus.

Rusvai persze átevezett komolyabb vizekre is, és elmondta, hogy jelenleg a gazdasági érdekek vannak előtérbe helyezve, az első két hullám alatt rengetegen lettek munkanélküliek, sok cég megszűnt, így érthető, hogy a lakosság kétharmada nem szeretne szigorúbb korlátozásokat.

A virológus szerint valószínűleg lesznek szigorítások, de nem lesznek olyan mértékűek mint az előző hullámban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás