Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: fontos infó birtokába jutsz? – napi jóslás

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: fontos infó birtokába jutsz? – napi jóslás

Élet

Válassz a 3 kártya közül és kiderül: fontos infó birtokába jutsz? – napi jóslás

Élet

Promotions 05:35

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Ellenség: Valaki a közvetlen környezetben nem őszinte veled, elképzelhető, hogy a hátad mögött kibeszél, pletykál rólad. Irigység vagy bosszú vezérli az illetőt. Vigyázz, kivel, mit osztasz meg a nap folyamán! A lap utalhat saját magadra is: bizalmatlan vagy, félsz valamitől. Negatív gondolkozást jelez, ami sajnos rossz energiákat vonz be, ha nem változtatsz rajta.

2. kártya jelentése:

Levél: A lap fontos információra figyelmeztet, aminek hamarosan a birtokába jutsz. Lehet, hogy elsőre kellemetlenül érint az üzenet, de tudnod kell, hogy minden úgy alakul majd, ahogy számodra az a legkedvezőbb. A hír segítséget nyújthat egy döntés meghozatalában, mert tisztábban látod a helyzetedet. A kártyalap utalhat arra is, hogy valamit eltitkoltak előled, ami most kiderül. Magánjellegű és hivatalos levelet is jelenthet, mindkettő tartalma pozitív lesz számodra. Pénzügyi kérdésnél jó hírekre számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Özvegy férfi: A lap apafigurát mutat, férfi hozzátartozót, egy érett férfit, aki idősebb nálad. Mély érzelmi kötődést, elköteleződést is jelent. Párkapcsolati kérdésnél rövid távú viszonyt jelez, vagy a meglévő kapcsolat kiüresedését, amelyben már nem vagy boldog. Ideje elengedni, meggyászolni a múltat. A jelenlegi problémádra a megoldást egyedül te tudhatod, neked kell meghoznod egy fontos döntést. Ne várd most mástól a segítséget, viszont kikérheted egy megbízható barát tanácsát, aki rávilágíthat néhány fontos részletre. Pénzügyek területen a mostani állapot csak átmeneti, változásra számíthatsz.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria