promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a nagy tervek előtt lehet, hogy rossz döntést fogsz hozni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy terveket szőhetsz, de ha nincs meg a probléma gyökere, akkor súg valamit a jelenlegi bolygóállás.

Kos (március 21. - április 20.)

Előtörhet a kísérletező kedved, ami egyáltalán nem baj, de csak azokon a pontokon vesd be, ahol nem baj, ha hibázol. Új utakat találhatsz ezzel, hogy növelni tudd egy kicsit az önbizalmadat. A legfontosabb az lenne ezen a hétvégén, hogy megtaláld a belső békédet. Ha problémák sokasága áll még előtted, akkor azokat kezd el megoldani szép lassan.

Bika (április 21. - május 20.)

Egy közeli személy az életedben olyan változásokon megy át, ami miatt teljesen megváltozhat az élete. Az jó dolog, ha támogatni szeretnéd őt, mert közben te is tarthatsz egy afféle önvizsgálatot magadon. Tapasztalatokat kell gyűjtened, és lelkileg erősebbé válnod, mert még lehet az ünnepek előtt le kell majd küzdened egy elég nehéz lelki kihívást.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Élvezned kell mások bizalmát a képességeidben, és nem szabad kételkedned magadban. Sokkal többre vagy képes, mint gondolnád, és a többi ember végre segít ezt megértetni veled. Van néhány dolog, ami csorbát ejthetett az egódon, de vissza fogsz tudni találni a helyes útra. Igyekezz sokat beszélgetni a barátaiddal még akkor is, ha nem tudtok személyesen találkozni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha van párod, akkor boldog pillanatokat tölthettek együtt. A lényeg, hogy próbáljatok meg kilépni a komfortzónátokból. Viszont ha szingli vagy, akkor is kiválóan segítenek abban a bolygók, hogy megtaláld a párodat. Ne félj a társkeresőktől, mert olyan emberek bukkanhatnak fel, akik passzolnak az ízlésedhez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ideje lenne már egy mély beszélgetésnek olyan valakivel, aki közel áll hozzád, és meg tud érteni. Sok dolog aggaszt, és lelkileg is meg tudnál erősödni, ha néhány dolgot kiadnál magadból. Az őszinteség és a tiszta kommunikáció nagyon fontos lesz a következő napokban. Nem baj, ha kiszolgáltatottnak érzed magad, mert főleg olyanok vannak most a körödben, akikben bízhatsz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Gyors lehet a helyzetfelismerésed, és a kreatív gondolkodásodnak is jót tesznek a bolygók. Ragyogó eredményeket érhetsz el, ha kicsit jobban koncentrálsz. Viszont maradj két lábbal a földön, és csak az alap dolgaiddal törődj. Ez az időszak nem kedvez a változásoknak. A háttérben kell kicsit maradnod, és magányosan haladni a céljaid felé.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Hétvégén már elkezdheted a tervezgetést a fejedben, mert hamarosan készen fogsz állni arra, hogy előrébb lépj. A napok alatt meg is fog jönni mindenhez a kedved, és a környezetd is motiválni fog. A bolygók szerencsésen állnak, így minden adandó alkalmat ki kell használnod. Összpontosítsd az erődet arra, hogy felül tudj emelkedni magadon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A külvilág eléggé kezd bezárulni előtted a jelenlegi helyzet miatt, de ez jó lehetőség arra, hogy otthon tölts egy kis időt. A szórakozást, valamint a pihenést természetesen megérdemled, és a négy fal között is fel fogod tudni találni magadat, csak legyél kreatív. Igyekezz mindennek a jó oldalát nézni. Most néhány friss kihívást is átgondolhatsz az életben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Jól kezeled a dolgokat, de ez lehetne még jobb is. Közel lesz a cél, hogy végre ki tudj engedni, de ehhez még nem szabad lassítanod. Közben van egy ember az életedben, akivel kezdtek elhidegülni, de ez lehet nem is baj. Te magad is rá fogsz jönni, hogy lesznek olyan kapcsolatok a közeljövőben, amiknek jobb egy kis szünetet adni.

Bak (december 22. - január 20.)

Lehet szükséged lesz egy kis magányra a napokban, hogy rendesen ki tudd tisztítani a fejedet. Úgy érzed néha, hogy nehezen találod meg a fonalat. Az idődet se tudod rendesen beosztani, pedig az sok mindenben megkönnyítené a dolgodat. Ha nehéz is kivitelezni, de legalább egy órát szánj arra, amikor csak magaddal törődsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy kis szabadság sokkal édesebbé tudja tenni az életet. Próbáld meg elengedni a gondokat, mert ha nem teszed, akkor nagyon be fogsz sokallni. Nehezen adsz magadnak szünetet, és állandóan csinálnál valami hasznosat. Jövő héten úgyis érkeznek futószalagon a kihívások, most inkább pihenj. Szükség van csendesebb szakaszokra is az életben.

Halak (február 20. - március 20.)

Most ragaszkodnod kell a rutinodhoz, és nem szabad a változást beengedni az életedbe. Olykor a bolygók az ellenkezőjét szokták javasolni, de ez jelenleg nincsen így. A munkádban, és otthon is ragaszkodj az egyenes úthoz, és ne keresgess kreatív megoldásokat, mert csak rosszul fog elsülni az egész.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás