promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan hercegné félmillió dollárnyi ékszerben tündökölve mutatta be mesekönyvét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg felesége igyekezett hétköznapinak tűnni, de nem sikerült neki.

Nemrég saját mesekönyvvel jelentkezett Harry herceg felesége, Meghan Markle. A brit királyi családba beházasodott 40 éves ex-színésznő kapott hideget is, meleget is miatta, mert a legtöbben úgy gondolják, hogy csak a kékvérűeket majmolja a YouTube-csatornán való bejelentkezéssel.

A verses mese egyébként A pad (The Bench) címet viseli, és egy család történetét meséli el. Meghan hercegné igyekezett rokonszenvesnek és visszafogottnak tűnni a bemutató során, de az éles szemű kritikusok figyelmét semmi sem kerülte el.

A szépséges és rendkívül céltudatos hölgy farmerben és fehér ingben jelent meg a közönség előtt, de közben annyi ékszert aggatott magára, hogy az már ellenszenves rongyrázásnak is tekinthető. A Daily Mail számítása szerint az aranyak összértéke megközelítette a félmillió dollárt (mintegy 140 millió forintra rúgott).

„A költeményt eredetileg a férjemnek és a kisfiunknak, Archie-nak írtam. De aztán könyv lett belőle, és így már ti is olvashatjátok”

– ismertette a hátteret Meghan hercegné, sokak által mézesmázosnak tartott hanghordozással. De ami igazán kiverte a biztosítékot, az a magára aggatott, 445 ezer dollár összértékű ékszerhalom volt, amelyet tételesen is kielemzett a sajtó.

Fotó: Profimedia

A 23 ezer dolláros Cartier Tank arany karóra egykor Harry édesanyjáé, a tragikus sorsú Diana hercegnéé volt. Férje ezt még a kapcsolatuk kezdetén ajándékozta Meghannek, feltehetőleg már akkor számítva rá, hogy a viszony tartós lesz közöttük. A karórát egy 6900 dolláros Cartier Love karkötővel egészítette ki a hercegné.

Szinte olcsó bóvlinak tekinthető a 3000 dolláros (közel 1 millió forint értékű) arany tenisz karkötő, amelyet Jennifer Meyer tervezett, viszont a rózsaszínes gyűrű Lorraine Schwartz ékszertervezőtől már ismét tekintélyes darabnak mondható, hiszen a bolti árát 62 ezer dollárra becsülik.

A hercegnéről a videó a 14,65 millió dollárért vásárolt kastélyban készült, ezzel tehát Meghan egyáltalán nem egy hétköznapi meseíró benyomását kelti. A könyve egyébként 19 dollárba kerül, lényegében ez az egyetlen dolog az egész bemutatóban, amely egy hétköznapi halandó számára is elérhető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás