promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet nagy szükség lesz a lelkierődre ezen a hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon rossz, vagy jó dolgok fognak történni veled? Bármi is lesz ne felejtsd el, hogy a döntés a te kezedben van. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Sajnos mostanában elkerül a szerencse, és semmi sem jön ingyen. Hála égnek minden kihíváshoz remekül tudsz hozzáállni. Legyél óvatos a következő nap, és semmilyen ajánlatot ne fogadj el, amiben nem vagy biztos. Ma szükséged lenne néhány magányos pillanatra, szóval igyekezz kikapcsolni az agyad.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit letörtnek és elveszettnek érzed magad? Itt az idő, hogy lenyeld a büszkeségedet, és segítséget kérj a barátaidtól. A hízelgőkhöz abszolút nem lesz kedved, most egy őszinte emberrel kellene beszélned, aki még a hibáiddal is szívesen szembesít. Ne gondolj arra, hogy bárkit terhelsz a problémáiddal, tekintsd csak egy könnyű csevejnek.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Jobb lesz, ha ma egy kicsit mindenen rajta tartod a szemed. Olyan emberek vehetnek körül, akik be akarnak csapni. Muszáj leszel kiszűrni őket, hogy ne keveredj semmilyen bajba. A hétvégén csak akkor kapod meg a nyugalmat, ha minden energiáddal azon leszel, hogy megteremtsd. Igyekezz kizárni minden negatív dolgot magad körül.

Rák (június 22. - július 22.)

Sok mindennel akarsz haladni, de semmiképpen nem szabad kapkodnod. Olykor a dolgoknak lassan kell csordogálniuk, és neked is erre kell átállítanod az agyadat. A kulcs: lassan, de biztosan. Néhány dolgot sajnos egyre jobban elhanyagolsz, ami fontos a számodra. Próbálj meg időt keríteni ezekre, főleg akkor, ha fel tudnak dobni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma mindenkiben képes vagy meglátni a jóságot. Az a legjobb, ha lazább leszel, és kicsit ösztönösen cselekszel. A jó hangulatodat másra is át tudod ragasztani. Még azt is próbáld meg elengedni, ha valaki fel akar bosszantani. Legyints rá egyet, aztán hadd főjön a saját levében. Ne félj semmi újba belevágni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Könnyen szót tudsz ma érteni bárkivel, de csak akkor, ha nem akarod lenyomni mások torkán az akaratodat. Sajnos a sikerszériád itt kimerül, mert nem igazán tudod meglátni az aktuális problémákat. Valahogy úgy kell ezt elképzelni, hogy nem látod a fától az erdőt. Nem ártana másokat is bevonnod a megoldásba, ha úgy érzed nehezen boldogulsz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne félj gyakrabban használni az érzelmi kommunikációdat. Sokszor nem akarsz sebezhetőnek tűnni a környezeted előtt, pedig olykor meg kellene mutatnod ezt az arcodat is. Ezen a napon azzal kellene foglalkoznod, ami a leginkább kikapcsol. Sok stressz felgyülemlett benned, amit nagyon nehezen tudsz levezetni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy régi személy fog feltűnni az életedben, és a kapcsolatotok fordulóponthoz érkezik. Hogy milyenhez, azt jelenleg még a bolygók sem tudják megmondani, de pozitív dologra kell gondolnod. Jövő hétre nem ártana átgondolnod mivel akarsz végezni. Egy jól megkomponált forgatókönyv sok stresszt levehet a válladról.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindent meg kell tenned, hogy megold a körülötted lévő problémákat. Lehet ehhez több ember segítségére is szükséged lesz, szóval ne utasíts el senkit. A káosz ki tud hozni a béketűrésedből, szóval ne engedj neki. Ha van párod, akkor rengeteget segíthet neked lelkileg, de egy jó baráti beszélgetés is erősebbé tehet.

Bak (december 22. - január 20.)

Izgalmas gondolatok cikáznak a fejedben, amiket semmiképpen ne dobj félre. Igyekezz meggyorsítani az otthoni dolgokat, és mindenre hamar megoldást találni. Jó problémamegoldó képességed, amit mindenképpen ki kell használnod. Olyan döntéseket kell majd hoznod hamarosan, amik meghatározhatják a hétvége hangulatát, szóval figyelj oda.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég jól tudod kezelni a nehéz problémákat és a feszült munkarendet. Ne félj, mert hamarosan fellélegezhetsz majd. Hamarosan leülhetsz nyugodtan, és elkezdhetsz gondolkodni a jövőn. Rengeteg jó terved van, amit meg kell valósítanod. Ne csak álmodozással teljen a közelgő hétvége, hanem tegyél le valamit az asztalra, ami felvidíthat.

Halak (február 20. - március 20.)

Jól át kell gondolnod a pénzügyeidet. Ezzel nálad nem szokott probléma lenni, de a következő időszakban jóval körültekintőbbnek kell lenned. Továbbra is él a dolog, hogy ha feszült vagy emiatt, akkor inkább magadon spórolj, mint másokon. A kulcsfontosságú döntéseidet ez most eléggé bonyolíthatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás