Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: még a mai nap alkalmas lehet arra, hogy összekapd magad

Napi horoszkóp: még a mai nap alkalmas lehet arra, hogy összekapd magad

Élet

Napi horoszkóp: még a mai nap alkalmas lehet arra, hogy összekapd magad

Élet

Ezo Terézia 05:05

Sok csillagjegynek a fejét is ki kell alaposan tisztítania. Lássuk, hogy mit súg a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet sok gond nyomja a válladat, de hála égnek nehéz elvenni a kedvedet bármitől is. A kommunikációd is remek, és így meg tudod találni az emberekkel a közös hangot. Ez jól fog jönni néhány szituációban. Tervezz picit előre, ha van szabadidőd, mert jól átgondoltan minden problémát hamar meg tudsz oldani.

Bika (április 21. - május 20.)

Már a nap elején picit szétszórt lehetsz. Nehéz rávenni olyan dolgokra, amikhez abszolút nincs kedved, de hát te is jól tudod, hogy az élet nem kívánságműsor. Szedd össze magad, és oldd meg a problémákat minél hamarabb, mielőtt nagyobb galibát okoznak. A munka után keress valami kellemes kikapcsolódást, ami ki tud szakítani a hétköznapokból.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nehezebben indul a reggeled, de meg tudod teremteni a harmóniát. Készítsd el a kedvenc reggelidet, és gondold végig, hogy mik azok a feladatok, akikre mindenképpen pontot akarsz tenni ma. A bolygók szerint egyáltalán nem fog most ellenségeskedés körülvenni, sőt, még azok is háttérbe vonulnak, akik alapból hátráltatni szoktak. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy érzed van néhány lehetetlen küldetés az életben, de ne felejtsd el, hogy nem vagy egyedül. Merj tanácsot vagy éppen segítséget kérni. Ha most játszod a magányos farkast, abból abszolút nem fogsz jól kijönni. Sok gond már a fejedben megoldódhat, ha csak beszéltek róla. A karrieredben legyél kicsit visszafogott, míg a magánéletedben határozott.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Már a reggel folyamán valaki fel tudja vinni a vérnyomásodat. Az a legjobb taktika, hogy most csak magaddal törődj, és ne akarj senkivel sem vitázni. Tudod jól, hogy vannak emberek, akikre kár időt és energiát pazarolni. Közben ne szorítsd háttérbe a kreatív energiáidat. Hamarosan egy olyan időszak jön, amikor teljesítheted az álmaidat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon sok fog múlni a döntéseiden. A lényeg, hogy ne kapkodj, mert az egy nagyon rossz útra visz. Fontos, hogy most azokkal az emberekkel is kompromisszumot tudj kötni, akiket alapból nem kedvelsz annyira. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkivel egyet kell értened. Ma érezni fogod, hogy hol kell meghúznod a határt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A fantáziád sokat segíthet, hogy meg tudd oldani a problémákat. Zongorázd le a fejedben a folyamatokat, és így szinte képtelenség, hogy hibázz. Akkor tudod igazán élvezni ezt a napot, hogy ha észreveszed az élet apró örömeit. Nem baj ha kicsivel később végzel, iktass be pár kisebb szünetet, és szabadítsd fel a tudatodat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jól át kell gondolnod, hogy mik azok a gondok, amiket mostanában a szőnyeg alá söpörtél. Az is galibát tud okozni egy idő után, ha mondjuk elfelejtettél befizetni egy csekket. Ha van párod, akkor remek támaszt tud nyújtani, viszont ha szingli vagy, akkor nem árt egy barát jótanácsa. Most olyan időszak jön, amikor nem biztos, hogy minden sikerül elsőre, de emiatt ne ess pánikba.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mai napon sok minden szakadhat a nyakadba. Nem árt rendszerezned a fejedben, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket ma mindenképpen meg kell csinálnod. Ne mérgelődj semmin, mert a türelmetlen éned csak hátráltatni fog. Muszáj vagy jobban értékelni a jó dolgokat, amik jelen vannak az életedben.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy picit önzőbb lehetsz a következő időszakban. Muszáj vagy jobban figyelni az emberekre, mert el fognak fordulni tőled. Most abszolút nem tesz jót neked, ha haragban vagy valakivel. A bolygók azt jelzik, hogy ez egy érzékeny időszak a számodra. Ha van párod, akkor ő rengeteget tud segíteni, hogy egyenesbe kerülj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma meglehetősen könnyen tudod meghozni a döntéseket. Semmilyen felhő nem lebeg a fejed felett, ami rossz útra tudna téríteni, így ne aggódj. Az érzelmeidet is hamar helyre tudod tenni, amik segítenek téged a dolgok leegyszerűsítésében. Ne engedd, hogy a párod vagy a közeli környezeted bizonytalanságba taszítsanak.

Halak (február 20. - március 20.)

Ne fogadj el senkitől tanácsot, mert nem a legmegfelelőbbeket fogod kapni. Egy kicsit amúgy is befolyásolhatóbb vagy a kelleténél. Nagyon rossz az időérzéked, amit nem igazán veszel észre. Jobban figyelj, hogy milyen határidők lengedeznek körülötted. A kapkodás szörnyű károkat fog tudni okozni mindenben körülötted.

Borítókép: Profimedia