promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: irányt kell mutatnod a hozzád közelállóknak!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fedezd fel a rejtett képességét a csillagjegyednek! Lássuk, hogy mit súg neked a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Táplálnod kell az önbizalmadat, mert nincs a toppon mostanában. A családod és a barátaid meg tudják adni a kellő lökést ehhez, és az is, ha pozitív dolgokkal veszed magad körbe. Intellektuálisan jóval kíváncsibb vagy, így remek új dolgokat fedezhetsz fel. Ezek később még a munkádban is segítségedre lehetnek.

Bika (április 21. - május 20.)

Jobb lenne, ha kicsit egészségesebben élnél. Nem ártana ebben átgondolni a rendszeredet, már ha van. A munkádban kicsit reálisabbnak kell lenned, mivel túlságosan magasra akarod tenni a lécet. Vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen már fizikai képtelenség meglépned. Olyan mérföldkövekre törekedj, amiket meg is tudsz lépni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lassú és stabil úton kell haladnod a siker felé, és semmiben sem szabad kapkodnod. A leglényegesebb pont, hogy maradj ki a nagy harcokból. Ha belefolysz valami nagy küzdelembe, az teljesen felboríthatja a lelki egyensúlyodat. Arra is emlékeztetned kell magadat, hogy semmibe ne lépj át határokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Valaki, aki közel áll hozzád elég nehéz időszakon megy keresztül. Te tudsz neki igazán segíteni, szóval próbálj meg mindent elkövetni, hogy jobban legyen. Ne érezd ezt tehernek, mert kamatostul vissza fogod kapni tőled ezt a törődést. Kicsit kezd frusztrálni a koncentráció hiány a munkahelyeden. Próbáld meg valamivel feldobni az unalmas feladataidat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne engedd, hogy bármilyen hír negatív hatással legyen rád. Ezek csak kizökkenthetnek a sikeres szériádból, szóval igyekezz inkább saját magadra figyelni. Néhány személy idegesítően és értetlenül viselkedhet a környezetedben, de őket is mindenképpen ki kell zárnod. Közeledsz egyre jobban ahhoz, hogy meglegyen benned az egyensúly, ne hagyd senkinek elrontani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Remekül tudod használni az energiáidat és sokkal koncentráltabb is vagy. Remélhetőleg remek hozzáállással vágtál bele a hétbe, mert akkor már rengeteg problémát magad mögött tudhatsz. Ha nem, az se baj, mert még lesz időd mindenben utolérni magad. Nagyon fontos, hogy ne stresszelj rá semmire.  

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Fizikailag jóval egészségesebbnek érezheted magad. Igaz nehéz a jelenlegi helyzetben, de próbálj meg minden nap mozogni egy kicsit. Egy jó séta remekül fel tudja dobni a hangulatodat. Igyekezz megtalálni az egyensúlyt a munkádban és a magánéletedben, mert az nem igazán megy. Ha van párod, akkor ő bizony elég elhanyagolva érezheti magát.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kezdesz berozsdásodni kicsit, és egyre figyelmetlenebb vagy. Kapd össze magad, mert nem fogod tudni jól zárni a hetet. Jövő héten már inkább lennél az ünnepekre hangolva, de ez hamar elúszhat melletted, ha nem figyelsz oda jobban. Közben igyekezz színesíteni a napjaidat, mert a fásultság is erősen visszavethet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé lassan vánszorognak a napok, és ez ma sem lesz másképp. Szeretnéd már belevetni magadat a szabadságba, de ez sajnos még odébb van. Pedig egyáltalán nem baj, ha lelassít minden körülötted. Ez sokat segít, hogy jóval összeszedettebb legyél. Egy kis türelemre is szükség van, hogy egyenesbe tudjon jönni a hangulatod.

Bak (december 22. - január 20.)

Az ostoba emberek nagyon ki tudnak hozni a béketűrésedből, pedig pont ez az időszak az, amikor kerülnöd kellene a konfliktusokat. Igyekezz legyinteni minden kényes szituációra, ha az nincsen az utadban. A mosolyod az, amire most szüksége van a lelkednek. Próbáld meg boldog és pozitív személyekkel körülvenni magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Azok a kihívások, amikkel szembesülhetsz a munkahelyeden, vagy az iskolában, az nem csak neked, de a közeli környezetednek is zavart okozhat. Próbáld meg biztosítani, hogy a két világ külön tudjon maradni. A legfontosabb, hogy semmiképpen se vidd haza a problémákat és a stresszt. Ne fordítsd a frusztráltságodat olyan emberek felé, akiknek semmi közük hozzá.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma sok embert okozhat neked örömet, szóval igyekezz nyitott lenni mindenre. A magabiztosságod kezd visszatérni, szóval ha minden jól megy, akkor az ünnepek alatt tényleg csak élvezned kell majd az életet. Keményen dolgozol, hogy minden a helyén legyen, de nem árt közben is lassítanod, nehogy túlhajtsd magadat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás