promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ez a nap a nyugalomról kellene szóljon
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vigyázz, hogy ne menj bele semmilyen felesleges konfliktusba. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek.

Kos (március 21. - április 20.)

A környezeted lehet néhány dologban nem túl megértő a mai napon, szóval neked is óvatosabban kell fogalmaznod. Persze lesz olyan is a társaságodban, aki pont versengeni fog a figyelmedért. Most minden elismerésre nagy szükséged van, különben befordulhatsz. Délután vagy este igyekezz magaddal foglalkozni, és legfőképpen pihenni.

Bika (április 21. - május 20.)

A filozófiai vagy spirituális kérdések közelmúltbeli tanulmányozása arra ösztönözhet, hogy kreatívan fejezd ki meglátásaidat. Ne féljetek belemenni mélyebb témákba, mert ez új ajtókat nyithat ki előtted, és a világot is máshogy láthatod. Olyan felismeréseid lehetnek, ami még téged is meg fog lepni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy picit túlhajtottad magad a héten, szóval ha van rá lehetőséged, akkor ez a nap mindenképpen a feltöltődésről szóljon. Lehet szívesen mozdulnál ki, de ez balszerencsét hozhat, szóval jobb lenne otthon maradnod. Muszáj lesz majd valamiben állást foglalnod, amiből a legszívesebben kimaradnál. Pedig a tiéd lesz a békítő szerep, és a véleményedet is nyugodtan mondd el.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit érdekes heted volt, de kezd helyrejönni körülötted minden így a hosszú hétvége végén. Egy probléma, ami már régóta nyomasztott, az hamarosan meg fog oldódni. Közben közeledik egy dolog, ami a bolygók szerint valaminek a lezárása lesz. Ez lehet szakítás, de valami olyannak a vége is, aminek nagyon fogsz örülni. Legyél nyitott az új kezdetre.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most remekül ki tudsz jönni mindenkivel a környezetedben. Ezt felhasználhatod arra is, hogy valakivel lezárj egy régóta húzódó konfliktust. Próbálj meg ne foglalkozni a munkával, mert igazán stresszessé tehet. Ha ma mindenképpen dolgoznod kell, mert maradt otthon valami feladat, akkor este kényeztesd magad valamivel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most nem igazán várhatod el, hogy mindenki maradéktalanul lelkesedjen az ötleteidért. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem fog jól indulni ez a hét, ha nem vagy kiegyensúlyozott. Ma több alkalommal is lehet szembe kell majd nézned számodra kellemetlen dolgokkal, akár a barátaiddal, akár a családodról van szó. Az este azonban szép és meghitt pillanatokat ígér. Ha van lehetőség, inkább csendességben töltsd. Lehet meg is nyílhatsz valamiben, ami régóta nyomaszt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit izgága vagy, és vigyázz, mert könnyen hibába eshetsz. A természeted keresi az újat és az izgalmakat. Ha ez valami románcban teljesedne ki, és párkapcsolatban élsz, akkor könnyen rámehet. Ne cselekedj elhamarkodottan, mert később mindent megbánhatsz. Igyekezz kicsit előre tervezni, mert az könnyebbé teheti ezt a hetet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem szabad semmilyen meggondolatlan dolgot tenned. Ha bármi probléma van, állj meg kicsit és gondold át a helyzetet. Hatással lehetnek rád az emberek, de azért ne engedd, hogy irányítsanak is. Ezek legyenek a hosszú hétvége végén a kulcsszavak a számodra: objektivitás és óvatosság. Ne csinálj olyat, amit holnap megbánhatsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Remélhetőleg nem kell ma dolgoznod, mert már teljesen az agyadra megy a munka. Ha mégis, akkor a határokon belül legyél kicsit lazább. Az otthoni dolgokat is elengedhetnéd. Sok dolog megvár, inkább töltsd az időt pihenéssel. Ezen a héten az életed új irányba terelődhet, de közben a legfontosabb, hogy maradj önmagad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon szeretnél már kimozdulni, de nem tudod, hogy mi tehetne igazán jót. Ha a kedvenc helyeid zárva vannak, akkor otthon kell megtalálnod a helyed. Ha kreatív vagy, akkor a négy fal között is kitalálhatsz valami izgalmasat. Zűrzavar nélküli lehet a hosszú hétvége vége, ha nem akarod folyton a saját igazadat védeni.

Halak (február 20. - március 20.)

Olyan problémák üthetik fel a fejüket, amiknek a megoldásához minden energiádra szükség lesz. Kerülni akarod az unalmas és sablonos dolgokat. Ez nem baj, viszont ne akarj mindig hevesen más utakat keresni, mert van, aminél nem lehet. Előkerülhetnek a rejtett adottságid néhány dologban, amire a környezeted is fel fogja kapni a fejét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás