promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem érzed olyan jól magad, könnyítenél a lelkeden? Hívd fel fél percre a Jóistent!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A „Rapid Randi a Jóistennel” nevű kezdeményezésben olyan sztárok is mesélnek lelki életükről, mint Mező Misi, Bangó Margit, Péter-Szabó Szilvia vagy Janicsák Veca.

A Facebookon számos olyan esemény jön szembe, amit tulajdonképpen el sem hiszünk, miután elolvastuk a címét vagy a leírását. Első blikkre ilyen lehet a„Rapid Randi a Jóistennel” nevű Facebook-esemény is, de most megmutatjuk, hogy ez a program egy kicsit más, illetve jóval több, mint egy idétlen, kitalált esemény.

A kezdeményezés lényege, hogy ne csak a testünket kényeztessük egy 30-40 másodperces cselekedettel, hanem bizony a lelkünkkel is foglalkozni kell. A szervezők erről egész pontosan úgy írnak: ha szomjasak vagyunk, iszunk egy üdítőt, mert jól esik. A cél, hogy a lelkünk kényeztetésére is szánjunk naponta 30-40 másodpercet.

A kezdeményezésnek megálmodtak egy Youtube-csatornát is, ahol olyan sztárok beszélnek félperces vidókban a saját lelki egészségükről, mint Jancsiák Veca, Kovács András Péter, Péter-Szabó Szilvia vagy Kovács Dóri és Szabó Kitti. Íme az említett hírességek közül néhány videós beszámoló:

A Facebook-eseményben pedig található egy rövid leírás, majd mindenkit arra buzdítanak a szervezők, hogy személyesen is találkozzanak egy spirituális élményre a Várkert bazárnál, ahol novemberben együtt lehet hangológni az életre, együtt lehet emlékezni szeretteinkre.

„Egy egyházakhoz nem kapcsolódó civil kezdeményezés, amelynek egyetlen célja, hogy felhívja a figyelmet a Biblia örökérvényű gondolatainak erejére és - ha csak pillanatokra is - a sokak által keresett spiritualitást a hétköznapokba belecsempéssze”

– olvasható a Facebook-esemény leírásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás