promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: lehet csak egy kis ösztönzésre lenne szükséged
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Döntsd el, hogy a barátaid, vagy a családod tud a legjobban motiválni jelenleg. Nézzük, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Szenvedélyesen vághatsz bele mindenbe, de érzelmileg mégis kicsit meggyötört vagy. Remek lenne, ha a munka után többet foglalkoznál magaddal. Próbáld megértetni a közeli környezeteddel is, hogy picit ki kell szakadnod a hétköznapokból. Magasabb szintekre léphetsz a következő napokban, de ez csak úgy fog működni, ha tudod élvezni is az életet.

Bika (április 21. - május 20.)

Vannak rejtett képességeid, amiket érdemes lenne használni. Ma olyan események történhetnek, amelyek miatt érdemes megpróbálni. Ne ijedj meg attól, ha más megoldásokat kell használnod. A bolygók segítenek, hogy előtörjön a kreativitásod, és többféle módon tudj megoldani egy problémát. Több tapasztalattal hamarosan képességeidhez fogod tudni igazítani az elképzeléseidet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A közeli környezetedben előfordulhat néhány nézeteltérés. Egyáltalán nem baj, ha másképp láttok dolgokat, de ezeket tudnotok kell megbeszélni. Ne zárkózz el a kompromisszumoktól – legyen kicsit neked, és nekik is jó. Nem valószínű, hogy most bármiféle megállapodás születik, de már az is remek, hogy kommunikáltok erről egymással.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod úrrá legyen rajtad. Nem minden olyan rossz, mint amilyennek látszik. Igyekezz pozitív emberekkel körbevenni magadat, mert ők tudnak visszaterelni jelenleg a helyes útra. Ha bezárkózol, és magad akarsz mindennel megküzdeni, az csak depresszióssá tehet ebben az időszakban. Legyél nyitott, és keresd a boldogságot!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Legyél óvatos, ha anyagi kérdésekről van szó. Például most abszolút nem szabad kölcsön adnod senkinek, mert sosem fogod viszontlátni azt a pénzt, vagy csak nagyon sokára. Befektetésekben sem ártana kikérned mások véleményét, mielőtt belevágsz valamibe. Figyelj oda, hogy ma ne legyél túlságosan kritikus – nyersebb vagy jóval, mint amilyen szoktál lenni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A barátokkal való beszélgetés hasznosnak bizonyulhat, ha valami probléma merül fel, de fontos észben tartani, hogy most te nem tudsz túl jó tanácsokat adni. Néhány kérdésben hagyd, hogy tisztábba tudj látni. Arra főleg figyelj oda, hogy melyik emberrel osztod meg a bizalmadat. Figyelj oda, hogy ne vállald túl magad – okosan kell beosztanod az energiáidat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Túl jó szíved van, ami sokszor visszaüthet. Pár ember erősen kihasználhat, pedig te mindent megteszel értük. Jobb lenne szortíroznod – aki nem érdemli meg, annak semmiképpen ne segíts. Eljön az idő, amikor muszáj kicsit önzőnek lenned. A közeli környezeteddel szemben ne vedd elő ezt az arcodat, de másokkal nyugodtan.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Hatalmas energiákat tudsz mozgósítani, hogy elérd a céljaidat. Addig kell ütnöd a vasat, amíg meleg, szóval semmiképpen se engedj ki. Nem szabad félned semmitől – ha bajt észlelsz, akkor nyugodtan kockáztass. A közeli környezeted akkor lesz a pártodon, ha őszinte vagy velük mindenben. Közben ne felejts el szünetet tartani a nagy rohanásban.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Végre rád mosolyoghat a szerencse. Most amibe belefogsz, az száz százalékosan sikerülhet, de azért kell hozzá a kitartásod is. Közben ne álmodozz sokat, hanem igyekezz két lábbal a földön maradni. Készülj fel egy kis feszültségre a magánéletedben. Nem szabad, hogy ez kizökkentsen bármiből, mert jelenleg rengeteg mindent tudsz elérni.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit úgy érzed, hogy sablonosak a hétköznapjaid, és örülni fogsz, amikor a bolygók egy kis izgalmat sodornak az életedbe. Ne félj most semmilyen következménytől, csak sodródj az árral, persze a határokon belül. Feszült lehetsz, hogy nem fogsz tudni elintézni mindent a héten, de ha összeszedett vagy, bármit véghezviszel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad hanyagolnod a kisebb feladatokat, mert már ezt a hetedet bekebelezhetik. Nem számítasz rá, de ezek ha összegyűlnek, akkor hatalmas fejfájást tudnak okozni. Azt hiszed jelenleg, hogy ezek átláthatatlanok, vagy bonyolultak, de ez egyáltalán nem igaz. Kezdj bele, és megfogod látni, hogy nem olyan borzasztóak.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha van párod, akkor lehet némi konfliktus köztetek. Jobban le kellene osztanotok a feladatokat, mert ezekből rengeteg konfliktus származhat. A munkahelyeden nem másokra, hanem saját magadra kellene figyelned. Így tudsz igazán haladni, és persze majd később feljebb lépni. Nem fog senki sem megsértődni, ha önző leszel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás