Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A bunga-bunga szexpartik tették tönkre az olasz szépség karrierjét

A bunga-bunga szexpartik tették tönkre az olasz szépség karrierjét

Élet

A bunga-bunga szexpartik tették tönkre az olasz szépség karrierjét

Élet

Promotions 06:06

Berlusconi egykori olasz miniszterelnök segítője erotikus tartalmakból próbál megélni.

Olaszországban 2008 és 2009 között zajlottak azok a szexorgiák, amelyekkel magas rangú politikusokat is kapcsolatba hoztak. Sőt a bunga-bunga partiknak nevezett házibulikat éppen Silvio Berlusconi akkori miniszterelnök honosította meg líbiai mintára.

A ma már 85 éves, forróvérű politikus rendszeresen meghívott a római, milánói és más olaszországi rezidenciáira fiatal lányokat, hogy ott őt és a barátait szórakoztassák. Mindezért elsősorban pénzt és ékszereket kaptak a hölgyek, de elképzelhető, hogy politikai és egyéb előnyökkel is jártak számukra az orgiák.

Az ügy azért került bíróság elé, mert a bunga-bunga partikon fiatalkorúak is részt vettek, akiket kényszerítettek a szexuális együttlétekre. A Szívtipró Ruby néven futó lány azt vallotta a rendőröknek, hogy előbb táncolniuk kellett, majd a győztes Berlusconival töltötte az éjszakát.

A kormányfő persze mindent tagadott, állítása szerint csupán elegáns vacsorákat adott a házaiban. Az ügy egyik vádlottja volt a most 36 éves Nicole Minetti, aki eleinte tévés karrierjét építgette, majd Lombardia régióban töltött be magas politikai állást.

A barna hajú szépség korábban showgirlként kereste a kenyerét, a bunga-bunga partikkal pedig úgy került kapcsolatba, hogy ő szállította a résztvevőknek a fiatal prostituáltakat. Mindezért 2019-ben 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték.

A focistákkal is hírbe hozott Nicole Minetti végül kevesebbel megúszta, és mostanában megpróbálja ismét egyenesbe hozni magát. Az övéhez hasonló előélettel szinte természetes volt, hogy az OnlyFans erotikus oldalon próbál új karriert kezdeni.

Az Instagramon 44 ezer követővel büszkélkedő egykori politikusnő alighanem jól kalkulál, hiszen rajongói jó részéből válhat ott előfizető. A hölgy megélhetése ezzel biztosítva lesz, hiszen sokan hajlandóak fizetni az exkluzív, pikáns fotókért és videókért.

Borítókép: Profimedia