promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: egy lendületes hétindítás megalapozhatja a sikeredet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyűjtsd össze az erődet, és felejtsd el a lustaságot. Nézzük, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Remélhetőleg ki tudtad pihenni magadat, mert nagy kihívásokat sodorhat az utadba a sors. Legyél precíz és megfontolt. Hidd el, hogy kapkodva semmi jó nem fog kisülni ebből a napból. Igyekezz kihozni magadból a legtöbbet, és már reggel próbáld meg felrázni magadat. Ne ijedj meg, ha szokatlan szituációban találod magad, inkább legyél rutinos.

Bika (április 21. - május 20.)

Jó a meggyőző képességed és a kommunikációd, ami nagyon hasznos lehet a mai nap folyamán. Ma különösen gyors és kifejező vagy, és olyan emberekkel is meg tudod találni a közös hangot, akikkel nem szoktad. Ha ügyes vagy, akkor valakivel rendezni is tudsz egy régóta fennálló nézeteltérést. Közben gondolkodj el azon, hogy mikor szeretnéd rendbe tenni a pénzügyeidet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szokásosnál jobban tudod kifejezni gondolataidat, de vigyázz, mert pont ezért kicsivel érzékenyebb is lehetsz. Rengeteg új ötlet pattanhat az agyadba, amiket okosan kell rendszerezned, hogy használni is tudd őket. Előfordulhat, hogy ihletet érezhetsz bizonyos változtatásokra. Ne mondj rájuk nemet, mert pont ez fog feldobni. Keresd az új utakat és lehetőségeket.

Rák (június 22. - július 22.)

Érdemes megfontoltabban hozzáállni a vásárláshoz. Nem kell spórolnod magadon, de azért jobban figyelj oda, hogy ne vegyél felesleges dolgokat. Ha a pénztárcád kicsivel kövérebb, akkor te is boldogabb leszel. Persze az egészség a legfontosabb, szóval ne hanyagold el a mozgást. Igyekezz kimozdulni, mert kellemes idő lesz a héten napközben.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha elkezdesz egy projektet, akkor azt mindenképpen fejezd is be a héten. A bolygók azt súgják, hogy sikerre van ítélve a dolog, amit egy nagyszerű elismerés követ majd. Szükséged lenne már egy kis pozitív visszaigazolásra, de ehhez kitartónak kell lenned. Most minden jel arra utal, hogy gyorsabban haladhatsz a céljaid felé.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most kivételesen örömmel állsz minden kihívás elé, ha teljesen fel vagy töltődve. Csak ügyesen, mert olyan dolgokat rendezhetsz el ezzel a mentalitással, amik a legtöbb esetben igazán döcögősen mennek. Nyitott vagy, és szívesen működsz együtt másokkal akár a magánéletedben, akár a munkádban.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Néhány problémákkal teli szituáció pont a segítségedre lehet, hogy megvilágosodj. Ha felfedezed őket, akkor időben helyrerakhatsz mindent magad körül. Ideje, mert sok minden a fejedre nőhet. A hétköznapok olykor ki tudnak borítani túlságosan is. Magányosnak érezheted magad, de tudod jól, hogy bárkit elérhetsz akár egy hosszabb beszélgetésre is.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elúszhatsz néhány dologban, de a környezeted nagy segítségedre lehet. Ne legyél makacs, és fogadd el, még akkor is, ha olyan embertől jön, akit alapból nem kedvelsz annyira. Mozgalmas napod lesz, és új ajtók nyílhatnak ki előtted, sőt, egy új ember is bekerülhet az életedbe. Ha nyitott vagy, pár dolgot pozitív irányban változtathat meg körülötted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ez bizony a nyerő napod lehet, ha kiegyensúlyozott tudsz maradni. Ne veszítsd el semmilyen szituációban a fejed, de ettől függetlenül legyél őszinte, Ha nyugodtan tudod közölni a gondolataidat, akkor sok ember melléd állhat és támogathat. Váratlan események történhetnek a magánéletedben, de abszolút nem lesznek rosszak.

Bak (december 22. - január 20.)

Kellemetlenségek érhetnek, de nem szabad hagynod, hogy ez bármiben is elvegye a kedvedet. Haladj előre lelkiismeretesen és a siker nem fog elmaradni. A hozzád közelálló személyek remekül fel tudnak tölteni energiával, ami jó hatással van a közérzetedre. A célok lebegjenek a szemed előtt, és igyekezz összekötni a kellemeset a hasznossal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem igazán vagy jó passzban, főleg ha nem tudod magadat rendesen kialudni. Érzékeny és sértődékeny lehetsz, könnyen össze tudod rúgni a port bárkivel, még azzal is, akit alapból kedvelsz. Próbáld meg visszafogni magad, mert ha elfogy a többiek türelme, akkor magadra fogsz maradni, és az csak rosszabb lesz.

Halak (február 20. - március 20.)

El kell majd hessegetned néhány viharfelhőt magad körül. Végre a kezedbe kell venned az irányítást. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak az események, inkább te magad legyél rájuk hatással. A kritikus hozzáállásoddal most inkább csak ellenségeket gyűjthetsz magad köré. Nemsokára nehéz időszak jön, és mindenkire szükséged lesz, hogy túljuss rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás