promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: rendbe kell tenned az érzelmi életedet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hét utolsó napján jobb lenne, ha igyekeznél kitakarítani a fejedet. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Előtted vannak a célok, de még elég bizonytalan vagy, hogy melyik utat válaszd. Ez egy remek nap lehet, hogy összeszedd rendesen a gondolataidat. A jól megfontolt tettek mindig hatékonyak lesznek, és a bolygók is igyekeznek szerencsét sugározni feléd. Jelenleg a barátaid szemét is fel tudod nyitni. Előfordulhat, hogy az emberek akkor sem látnak valamit, amikor már előttük van.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem ártana kényeztetned ma magadat picit. Sok probléma hullhat a nyakadba a következő napokban, ezért engedj utat egy kis felüdülésnek. Iktasd ki a stresszt, és szabadítsd fel az elmédet, hogy később mindent be tudjon fogadni. Fűszerezd meg boldogsággal ezt délutánt, különben depresszióssá válhatsz.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Oszd meg gondolataidat azokkal, akik közel állnak hozzád. Most olyan gondokra is megtalálhatod a megoldást, amikre azt hitted, hogy abszolút zsákutca. Élvezd az apró örömöket, mert azok abszolút fel tudnak szabadítani. A következő hét elején egy picivel gyorsabb tempóra kell váltanod, de ha kellően ki pihened magad, akkor megállíthatatlan leszel.

Rák (június 22. - július 22.)

Elég sok érzelmet felerősíthet nálad ez a hétvége. Egy váratlan találkozás, vagy üzenet nosztalgikus hangulatba ringathat. Engedj neki, mert ez remek hatással tud rád lenni. Ha van rá lehetőség, mindenképpen találkozz a barátaiddal is. Nem igazán szabad a négy fal között ragadnod. Legalább sétálni mozdulj ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Felhőtlenség és jókedv kísérheti a napodat, de ehhez nem szabad semmilyen konfliktusba belebonyolódnod. Ha elvagy a saját kis világodban, akkor nem tudják megzavarni a nyugalmadat. Ha eddig került a szerencse, akkor hamarosan meg fog fordulni ez a tendencia. Nem ártana kicsit előretervezned a jövő hétre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kedvezhet neked a mostani hétvége. Tele vagy energiákkal, és vágysz az új dolgok megismerésére. Nem is árt, ha ma valamivel kielégíted a kalandvágyadat. Harmonikusan tudod megélni az érzéseidet, minden apró rezzenést észre tudsz venni mások viselkedésében. Próbáld kerülni a munkát, és a kedvenc hobbiddal feltöltődni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem ártana a pihenéssel foglalkoznod ezen a napon. Kimerített a hét, és ha váratlan fordulatokban volt részed, akkor főleg lemerülhettél. A bolygók eleve úgy állnak, hogy ezek a dolgok erősen megviselhettek. Jövő héten rögtön új emberekkel fújhat össze a sors. A lényeg, hogy nem szabad vakon megbíznod mindenkiben.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, és előtörhetnek belőled régi érzések. Ügyelj azért arra, hogy ezek ne befolyásolják a mostani életedet, mivel elég sok feladatod van a jelenben. Ha olykor elmerülsz, akkor nem árt azt is szemügyre venned, milyen hibákat követtél el, hogy ezeket később el tudd kerülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nem figyelsz eléggé, akkor teljesen be fogsz táblázódni. Úgy néz ki lesznek olyan dolgok, amiket muszáj leszel elengedni. Gondold végig azt is, hogy érdemes-e nagyobb projektekbe belekezdeni. Ha ezek elcsúsznak, akkor teljesen tönkre tudják tenni a hónap végét. A fontosabb döntésekkel is várnod kellene.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem igazán vagy szerencsés mostanában a szerelemben. Ha van párod, akkor konfliktusok lehetnek köztetek a közeljövőben. Ez még akkor is előkerülhet, ha teljesen egymásra vagytok hangolódva mostanában. Szerelmi ügyekben megéri ma a megfontoltabb barátaidra hallgatni. A kalandokra nincs jó hatással ez az időszak, erősen bukás lehet a vége, ha belevágsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha hétvégén feltöltődsz energiával, akkor remekül indulhat a jövő heted. Sokkal spontánabb is vagy, mint amilyen szoktál lenni. Talán még az is belefér, hogy kicsit meggondolatlan legyél, persze csak a határokon belül. Vágj bele valami újba, szokatlanba, hidd el, hogy jól fog elsülni. Csak tartsd kézben a dolgokat. Ha új ismeretségekre vágysz, akkor nézz körül a társkeresőkön.

Halak (február 20. - március 20.)

A mai napon mindenképpen jobban kell alkalmazkodnod a többiekhez. Felejtsd el a magánakciókat, az energiáidat meg próbáld meg máshol levezetni. Ha a feladataidnak pontot tettél a végére, akkor a lehetőségeid végtelenek. A kreativitásodra jó hatással lehet a bezártság, de ugyanúgy a kitárulkozás is. Neked kell döntened, melyikhez van kedved.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás